maanantai 3. lokakuuta 2016

LääkkeistäSyön lääkärin määräämänä kolmea psyykelääkettä plus monivitamiini- ja kalkki + D-valmistetta.
Jo parin vuoden ajan minua on vaivannut eräs inhottava sivuoire, johon aiemmin lääkärit eivät ole ottaneet mitään kantaa. Sinänsä tämä oire ei ole käsittääkseni terveydelle kovin haitallinen, mutta sitäkin ärsyttävämpi. Pari viikkoa sitten kävin hoitajan pyynnöstä verikokeissa ja selvisi että eräs arvo on minulla aivan päin prinkkalaa. Tänään sitten lääkäri soitti minulle. Yksi näistä kolmesta lääkkeestä mitä ilmeisemmin aiheuttaa vaivan ja lääkäri kehoitti minua lopettamaan lääkkeen välittömästi. Nyt olen hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa. Inhoan tätä kyseistä lääkettä, koska se on vahva psykoosilääke, enkä ole ollut psykoosissa aikoihin. Mutta yritin lopettaa lääkettä omin päin viime keväänä ja sain todella voimakkaat vieroitusoireet. Olin todella ahdistunut ja itsetuhoinen. Ja nyt lääkäri sanoi, että minun täytyisi lopettaa lääke suorilta kokonaan! Väkisinkin aloin epäillä lääkärin ammattitaitoa, mutta kai minä nyt teen kuten sanottiin... Vastaavaa lääkettä ei kuulema ole, joten parempi että lopetan sen syönnin kokonaan. Tavallaan olen todella innoissani, tavallaan peloissani. Entä jos en kestä vieroitusoireita? Unen saanti on myös ongelma, koska tämä lopetettava lääke turvasi unen saannin. Sain ohjeeksi nostaa vastaavasti erästä toista syömääni lääkettä, joka on väsyttävä. Toivotaan nyt, että uni sillä tulisi...

Tällaisia ajatuksia tähän maanantaihin. Nyt suuntaan agilitytreeneihin! Tänään alkaa talvikausi, joka tarkoittaa uutta ryhmää ja uutta kouluttajaa. Jännää!

3 kommenttia:

 1. Useita lääkkeitä aikanaan testanneena kysyisin, mikä tämä kyseinen troppi on nimeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mielelläni kerro käyttämiäni lääkkeitä... Anteeksi. Mutta ihan yleinen lääke kyseessä.

   Poista
 2. Minäkin meinasin kysyä samaa. Ihan siksi, että on omia kokemuksia ja olisin voinut niitä jakaa. Mahdollisesti sama lääkekin.

  VastaaPoista