sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Treeniä ja mökkeilyä

Hellou ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
 
Kävin eilen saleilemassa äitini kanssa. Oli mukavaa kun oli juttuseuraa. Salilla, jossa käyn, on lauantaisin naisten vuoro klo 9-11. Äitini sanoi, että voisi jatkossakin tulla lauantaisin mukaani, kun salilla ei ole miehiä. Kivaa! :)
 
 


 
On ollut hurjaa huomata, että parissa laitteessa olen saanut jo nostaa painoja! Hui.
(Vaikka edelleen mennään kyllä tosi pienillä painoilla.)
 

 
Saa nähdä kuinka kauan tämä saleiluintoni oikein jatkuu...
 
 
Treenin jälkeen juon proteiinijuoman. Olen kokeillut muutamaa erilaista juomaa ja suklaa-maku on tullut suosikikseni. Ihan kuin kaakaota joisi. :)
 
 
 
Tänään olin päivän mökkeilemässä vanhempieni ja koirien kanssa. Käytiin pitkällä kävelyllä, nostettiin porkkanat maasta, siivoiltiin ja syötiin. Tarkoitus oli käydä veneilemässä, mutta sää oli sen verran sateinen, että päätettiin jättää se väliin. Katsotaan jos nyt syksyllä vielä joku viikonloppu tulisi lähdettyä mökille. Riippuu kovasti keleistä.
 
Eipä minulla muuta tällä kertaa. Toivottavasti teillä on ollut yhtä mukava viikonloppu kuin minulla!
 

3 kommenttia:

 1. Mitä proteiinijuomaa juot? Onko joku valmis vai jauheesta sekoitettava? Mulla on ollu vähän vaikeuksia löytää vaihtoehtoja kun mm. laktoosi ja soija ei sovi, riisi taas maistuu hassulle :/ Valion ProFeelin valmisjuomia juon välillä, mutta jotain vaihtelua pitäisi keksiä. Plus suklaa on lähes ainoa maku mikä kelpaa :D

  Ps. Ihan älyttömän hienot treenihousut, mistä noita saa? :'D

  VastaaPoista
 2. Oon juonut valion protskujuomia ja jotain naturdiet-ateriankorvausjuomia kun niissä on aika hyvin proteiinia.(En siis ole korvannut mitään ateriaa tällä.) Ja nyt ostin Nutridrink Protein- juomia apteekista. Nutridrinkkejä on tullut aiemminkin juotua ja ne käy käsittääkseni sellaisille joille laktoosi ja soija ei käy. Tietysti niissä on oma sivumakunsa ja ovat kalliimpia kun tarkoitettu lähinnä sairauden hoitoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja housut on Stadiumista. Ne on tosin lasten puolelta kun olivat halvempia kuin aikuisten xD

   Poista