keskiviikko 3. elokuuta 2016

Loman loppuHevosloma on nyt ohi. Eilen hevoset lähtivät kotiinsa ja tänään minä palasin kaupunkiin.
Hieman haikea tunne. Mutta toisaalta on kivaa päästä omaan sänkyyn nukkumaan.Yritin ottaa Pällistä kuvaa. Lopputulos tässä. ;D


Vakku
 
 
Pällillä ei enää hypätä isoja esteitä. Pojalla on ikää jo 19v.!
 
 
 
 
 Mitä minulle sitten kuuluu?
Oikeastaan ihan hyvää. Olen kipuillut syömisten kanssa kiitettävästi, mutta nyt olen saanut jonkinlaisen rauhan tässäkin asiassa. Suunta on siis ylöspäin.

Ostin myös uuden puhelimen: Iphone 5s. Olen todella tyytyväinen ostokseen. Puhelin on pieni, näppärä ja helppokäyttöinen. Kamerakin on minulle aivan riittävän hyvä. Ja äitini sai entisen puhelimeni: Lumia 930. Äitikin on ollut ihan tyytyväinen. Eli hyvä näin!

Viimeiset päivät mökillä olin isäni kanssa, kun äidillä alkoivat työt. Aika meni nopeasti hevosia ja koiria hoidellessa.
Nyt onkin aika palata taas arkeen. Tänään olen jo purkanut tavarani, vähän siivoillut, pessyt pyykkiä ja käynyt kaupassa. Ja tietenkin ulkoillut Lunan kanssa. Toivotaan että säät pysyisivät hyvinä, kun ensi viikolla suuntaan osastolle päiväkävijäksi. Ajattelin nimittäin kulkea polkupyörällä osaston ja kodin väliä.

Perjantaina menen myös tutustumaan erääseen terapeuttiin. Minulle nimittäin hyväksyttiin psykoterapia! Aiemmin valitsemani terapeutti vaan ei ollut sopiva tähän terapiamuotoon joka minulle hyväksyttiin, joten joudun etsimään uuden. Mutta olen todella innoissani, että pääsen lopultakin, monen vuoden odottelun jälkeen aloittamaan terapian! Toivotaan, että perjantaina tapaamani terapeutti olisi mukava.

Eipä muuta tällä kertaa. Nyt taidan mennä lämmittelemään ruokaa ja sitten vanhempieni luo saunomaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti