maanantai 18. heinäkuuta 2016

Minä syöksyn vastatuuleen. Niinkuin väärinpäin lentävät linnut.


Olen ollut nyt reilun viikon mökkeilemässä. Aika on kulunut nopeasti.
Olen ratsastellut ja ajanut, ulkoillut ja lepäillyt.

Tänään äidin kanssa kerättiin mansikoita omasta maasta ja käytiin etsimässä vadelmia, mutta ne eivät vielä olleet kypsyneet. Päivällä kun olin ratsastamassa, kävi äiti keräämässä mustikoita. Eli marjastettu on!


Äidin kanssa käytiin ajamassa reilun tunnin lenkki viime viikolla.
 

<3

Olen ratsastellut muutamana päivänä ilman satulaa.
 
 
Kahlaamassa käydään lähes joka päivä.
 

 
Vakullakin kävin ratsastamassa. Vauhtia lenkeillä herran kanssa piisaa!
 

Pälli huutaa koko ajan kun olen lenkillä Vakun kanssa. :D

 
Sitten niitä muita kuulumisia... Periaatteessa minulla menee hyvin, mutta syömisten kanssa olen luisunut samoihin vanhoihin kaavoihin... En tiedä miten tässä lopulta käy. En jaksa yhtään vastustaa sairauden ääntä. Jotenkin ajattelen, että voin elää näin loppu elämäni, vaikka se ei ole totta. Nyt taistelen päivä kerrallaan ja suupala kerrallaan.
 
Kaikesta huolimatta yritän nauttia kesälomasta!
 
 

2 kommenttia:

  1. Viihdytkö sairaalassa? Sinnehän sä jälleen kerran päädyt, sen tiedät itsekin. Tulee kieltämättä mieleen, ettet edes halua elää tavallista elämää, olet jotenkin niin vieraantunut siitä. Miksi lähdet tukiasunnoista, kun kohta taas päädyt osastolle. Ei siinä, jos siitä tykkää, mutta vaihtoehtoja on ja niitä sulle tarjotaan. Odottamalla jotain ihmettä ja selittämällä kroonistumista, sillä jatkuu sama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En viihdy sairaalassa ja olen todellakin vieraantunut normaalista elämästä. En kuitenkaan ole itse sairauksiani valinnut, joten turhaa on siitä syyllistää. Olen luonteeltani sellainen, että haluan aina pärjätä itse. Se on kylläkin kerta toisensa jälkeen kaatanut koko homman joten yritän nyt harjoitella avun vastaanottoa. Pienin askelin olen lähtenyt toipumisen tielle. Parempaan olen siis nyt menossa, olen löytänyt nyt jonkinlaisen otteen tähän hommaan. Kiitos kommentistasi, se sai ajattelemaan.

      Poista