keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kotiin!!!


Maanantaina palaveerasimme avohoitajan ja lääkärin kanssa. Palaveri meni oikein hyvin. Sovimme, että tulen osastolle elokuussa viikoksi ns. päiväkävijäksi. Jos tilanne sitä vaatii, voidaan osastojaksoa myös pidentää.
Heppailuloman aikana käyn tapaamassa avohoitajaani kerran viikossa. Kun olen kotiutunut kokonaan omalle asunnolle, alkaa avohoitaja käydä luonani työparinsa kanssa kerran viikossa. Lisäksi luonani alkaa käydä hoitaja, jonka kanssa voimme käydä kaupassa, laittaa ruokaa, syödä yhdessä jne. Tuki tulee siis olemaan tiivistä.
Lisäksi odotan yhä vastausta Kelalta psykoterapiasta. Jos hakemus menee läpi, aloitan elokuussa myös psykoterapian.


Tein tänään helmipuuroa :P
 

Suklaatuutti ja teetä. Paras välipala!
 

Lääkärinpalaverin lopuksi lääkäri kysyi, haluanko olla osastolla vielä pari päivää vai lähteä jo kotiin. Tietysti halusin kotiin!!! Niinpä kotiuduin maanantai-iltana. Shokki oli ensin aikamoinen: piti lähteä ruokakauppaan ja hakea Luna kotiin. Pikkuhiljaa olen nyt tottunut taas tähän arkielämään: ulkoiluihin, siivoamiseen, pyykinpesuun ja ruuanlaittoon(tai ruuan mikrottamiseen).
Ehdin jo eilen viettää ystävien kanssa tyttöjen iltaa ja tänään kävin lenkillä erään kaverin kanssa. Tästä se elämä lähtee taas rullamaan!
Perjantaina suuntaamme mökille ja hevoset tulevat hoitooni lauantaina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti