torstai 30. kesäkuuta 2016

Suunnitelmia                           Askartelin tällaisen tsemppi-kollaasin huoneeni seinälle. :)


Tapasin maanantaina lääkäriä ja sain kuulla, ettei hoitoni ole edennyt ihan odotetulla tahdilla... Ulkonaliikkumislupiani rajoitettiin ja lääkitystä nostettiin. Olin tosin tälläkertaa samaa mieltä lääkärin kanssa, koska tahdon oikeasti päästä eteenpäin. Motivaationi on kuitenkin hyvä ja olen vapaaehtoisessa hoidossa, joten on tärkeää, että saamme selkeät suunnitelmat, jotka minäkin hyväksyn. Maanantaina lääkäri kauhisteli, kun kerroin, että minun täytyisi päästä ensi viikolla pois, koska hoitooni tulee kaksi hevosta, kuten aiempinakin kesinä. Enkä oikein voi enää peruakaan hevosten tuloa, koska niiden omistaja lähtee ulkomaille ja olen lupautunut heposia hoitamaan. Minulle jäi tosi kurja mieli maanantain palaverin jälkeen, koska lääkäri oli sitä mieltä, että hoitoni pitäisi vielä jatkua.


 Classicin valkosuklaa-mango-passion. Nam! :P
 
 
Viikon elin ahdistuksessa ja mietin jos jonkinlaisia vaihtoehtoja, mutten keksinyt mitään järkevää ratkaisua tilanteeseen...
Tänään sitten tapasin lääkäriä uudelleen. Onneksi osaston lääkärimme on todella ihana! Hän oli miettinyt myös tilannetta ja pääsimme hyvään ratkaisuun. Eli ensi maanantaina palaveeraamme avohoitajani ja kotikuntoutuksen väen kanssa. Mietimme jatkoa, kun palaan omalle asunnolleni. Mutta ensi viikolla saisin osastolta uloskirjoituksen. Olisin neljä viikkoa hevosten kanssa mökkeilemässä, jonka aikana olisi sovitusti käyntejä avohoitajan luona. Tämän heppailuloman jälkeen katsoisimme tilannettani ja jos en ole päässyt merkittävästi eteenpäin, tulisin osastolle joksikin aikaa ns.päiväkävijäksi. Eli olisin päivät sairaalassa ja yöt kotona.
Tämä ratkaisu kuulostaa minusta todella hyvältä. Nyt saisin loman ajan näyttää pärjäänkö, mutta ei tarvitse stressata sitä, että jäisin tyhjän päälle, jos kaikki ei onnistu. Ja jos vointi loman aikana romahtaa, voin kuulema palata osastolle tehostetun avohoidon kautta.
Tuntui kun suuri paino olisi lähtenyt hartioilta! Nyt meillä on selkeät suunnitelmat, kuinka edetä. Enkä joudu lähtemään osastolta "ovat paukkuen" vaan sovitusti ja jatko on selvä.


Ystäväni kävi eilen ja toi mansikoita! Söin kesän ekat manskut. :D
 
 
Toivoin viikonlopuksi kahden yön lomaa, mutta lääkäri oli sitä mieltä, että parempi jos olisin nyt viikonlopun osastolla, jos ensi viikolla jo on uloskirjaus. Saisin kaiken hyödyn nyt irti tästä hoidossaoloajasta. Pääsen kuitenkin lauantaina käymään muutaman tunnin lomalla vanhempieni luona.

Viime tiistaina olin muuten kaupungilla siskoni perheen kanssa. Siskon porukka tuli tosiaan Etelä-Suomesta käymään ja tapasimme sitten kaupungilla. Tuli shoppailtua... x) Mutta kaikki mitä ostin oli kyllä hyödyllistä ja käyttöön tulevaa.
Tänään askartelin siskon tytöille kaulakorut toimintaterapiassa. Minun pitää muistaa antaa ne kun lauantaina käyn lomalla. :)

Tänään isä tulee käymään Lunan kanssa ja käymme lenkillä. Huomenna käy äiti ja lauantaina käyn päivälomalla. Sunnuntai-iltana kaksi ystävääni tulevat käymään. Sittenpä alkaakin taas uusi viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti