keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Herkkuja ja lomailua


Päivät osastolla ovat menneet ihmeen nopeasti. Motivaatio on pysynyt hyvänä ja olen syönyt reippaasti. Myös tekemistä on ollut ihmeen paljon. Säät ovat olleet hyvät, joten ulkoiltua on tullut paljon.

Viime viikolla minulla oli aika ravitsemusterapeutille. Sovimme päivittäisestä energialisästä, joka voi olla nutridrink, jäätelöä, karkkia, suklaata... Olenkin innoissani testaillut nyt jäätelöitä, kun kerrankin on "lupa" niitä syödä!
Yhtenä päivänä hain irtokarkkeja. Ensimmäinen kerta vuosiin!
 
Eilen kävin avolääkärin vastaanotolla äitini kanssa. Minulle tuli hieman erimielisyyksiä lääkärin kanssa, mutta sain hillittyä itseni. Lääkäri kyllä huomasi, etten ollut aivan samaa mieltä asioista... Mutta saimme sovittua, että osastolta kotiutumiseni ja kesäloman jälkeen aloitetaan luultavasti kotikuntoutus eli hoitajat käyvät luonani sovitusti. Oikeastaan tämä helpottaa minua, kun ei tarvitse aina polille raahautua. Tietysti onhan siinä omat haasteensa kun luokseni tulevat vieraat ihmiset... Mutta sen näkee sitten syksyllä kuinka se alkaa toimia!
Eilen kävimme myös äidin kanssa syömässä lounas-salaatit keskustassa ja hoitajan kanssa shoppailimme vähän aikaa. Ostin muutaman topin, pörrösukat yöksi (palelen helposti) ja minttu-suklaa irtoteetä. Osastolta kaupungille ja takasin polkaisimme sairaalan polkupyörillä. Oli kyllä kiva reissu!

Viime viikonloppuna olin yhden yön lomalla. Ulkoilimme koirien kanssa, laitoimme ruokaa, pelasimme, katsoimme tv:tä, saunoimme jne. Loma meni tosi mukavasti.

Luna nukkui koko viikonlopun ajan jalkojuuressani! <3 Ja Roki änkeytyi siihen myös. Pakko oli ikuistaa tämä hetki, kun hauvat nukkuvat noin lähekkäin! Tosi harvinaista.Nana

Opaali
 

Haaveilen yhä siitä, että saisin marsut omalle asunnolleni... Häkkiin pitäisi vain rakennella fleksiseinät, jotta puru, kakka ja pissi ei lentele ympäriinsä häkin ulkopuolelle. Saa nähdä saisinko syksyllä kuikkuset itselleni...


Tapasin tänään lääkäriä. Hän sanoi, että ei ole varma olenko kotiutuskunnossa parin viikon päästä... Hevoset tulevat minulle kesähoitoon luultavasti 9.7. joten siihen mennessä minun pitäisi päästä pois. No, mutta juttelin hoitajan kanssa ja hän sanoi, että mennään nyt päivä kerrallaan, eikä mietitä vielä kotiutusta. Sen näkee sitten.
Juhannuslomalle lähden huomen-illalla ja takasin sairaalaan palaan vasta sunnuntai-iltana. Menemme sukulaisten kanssa mökkeilemään! Kivaa on siis tiedossa.

Mukavaa juhannusta kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti