lauantai 28. toukokuuta 2016

Ravitsemusterapiaa ja näyttelyitä 
 
Kävin viime torstaina ravitsemusterapiassa. Käynti oli hyvään saumaan, sillä olen alkanut luisumaan huonompaan muuttoni jälkeen... Kukaan kun ei ole katsomassa kuinka syön. Säännöllisistä ruoka-ajoista olen pystynyt pitämään kiinni, mutta annoksien sisältö on sitten asia erikseen... En minä nyt aivan pyhällä hengellä elä, mutta energiaa tulee joka tapauksessa liian vähän ja normaalius syömisestä on kaukana. Pakko-oireet puskevat pintaan todella voimakkaasti.
Yritin siirtyä noudattamaan ateriasuunnitelmaa, mutta se kaatui heti ensi yritykseen. En vain pystynyt. Tässäkin ongelmana ovat pakko-oireeni. Olen vain tottunut tekemään asiat tietyllä tavalla ja tapojen muuttaminen saa minut aivan sekaisin. Pahimmillaan olen satuttanut itseäni.
Päätimme sitten rav.terapeutin kanssa, että aloitetaan pienistä asioista. Lounaaseen ja päivälliseen tuhdimpia aineksia, jotta energiaa tulee enemmän. Suuria muutoksia ei tarvitse tehdä.
Näillä ohjeilla olen nyt mennyt eteenpäin, vaihtelevin tuloksin...
Sain rav.terapeutilta ohjeeksi lähettää kuvia ruuistani hänelle sähköpostiin, jotta hän voi seurata edistymistäni. Ehkä tämä motivoisi minua yrittämään!
 
 

 
Sitten niihin näyttelyihin! Oltiin tänään Lunan kanssa kansainvälisissä koiranäyttelyissä. Odotukset eivät olleet kovat, koska Luna ei ole aiemmin menestynyt. Näyttelyn tuomari oli irlantilainen ja todella mukava! Ja kyllähän se tuomari tykkäsi Lunasta. <3
 
 
Luna sai ERIn ja SAn. Oli paras narttu 2. ja sai vara sertin ja vara cacibin! Huhhuh! Olin aivan ymmälläni. Koira, joka on aiemmin saanut EHta ja Hta vetelee tällaiset tulokset! Kyllä olin onneni kukkuloilla! Ja Luna esiintyi todella kauniisti. Tuomari kirjoittikin arvosteluun, että hienosti esitetty. Se tuntui parhaalta. Olen onnistunut jossain!
 
 
Hui hui. Söin näyttelypaikalla makkaraa! Toinen onnistuminen tälle päivälle. ;)
 
 
Yhdessä myyntikojussa törmäsin mahtavaan tarjoukseen. 95 euron agility-treeniliivi 35 eurolla! Olen kauan etsinyt treeniliiviä itselleni, joten tuo lähti matkaan. Lisäksi ostin Lunalle herkkuja, pehmolelun ja uuden näyttelyhihnan.
 
Olen tyytyväinen päivään kaikin puolin. Huomenna vielä toinen näyttelypäivä. Jos saadaan nyt se EH niin olen siihenkin tyytyväinen. :D
 
 
 
 
 
 

9 kommenttia:

 1. Hyvä te! :) onko sulla instagramia?

  VastaaPoista
 2. Onnea, upeasti pärjäsitte!!! :) Luna on tosi söötti! <3

  Ja tsemppiä rukailun, toivottavasti saat käännettyä suunnan kunnolla parempaan päin!

  VastaaPoista
 3. Vau miten hienosti on teillä näyttelyssä mennyt! Paljon tsemppiä ruokailuihin, tuo kuvaaminen kuulostaa onneksi motivoivalta ehdotukselta...Toivottavasti se helpottaisi ja antaisi voimia rikkoa omia rutiineja! <3

  VastaaPoista