keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Omassa kodissaOlen ollut nyt kaksi viikkoa uudessa omassa kodissa! Ja tämä on aivan ihanaa... Tehtiin muutto heti tiistaina kun sain avaimet ja jäin jo ensimmäiseksi yöksi silloin asunnolle. Luna on sopeutunut hyvin uuteen kotiin. Tyttö pääsee takapihallekin aina kun sää sallii. Asunto on melko lämmin, joten pidän paljon takapihan ovea auki ja Luna saa kulkea siinä mielensä mukaan edestakaisin. Tyttö kantaa aina illalla pehmolelunsa pihalle eikä tietenkään tuo sitä takaisin! :D Minun pitää aina hakea se, ettei jää yöksi ulos jos alkaa sataa. Takapiha on todella pieni, mutta aivan riittävä meille. Eipähän ole niin paljon nurmikkoakaan ajettavana kesäisin.
On ihanaa kun on oma jääkaappi ja saa täyttää sen mieleisillään ruuilla eikä tarvitse kuunnella toisten mielipiteitä. Ja oma vessa! Oi, tykkään niin kodistani. <3
Eilen kävimme hakemassa minulle pyykinpesukoneen, joten nyt alkaa olla kaikki tavarat hankittu ja paikoillaan. Olenkin pessyt jo kolme koneellista pyykkiä ja vielä on pyykkikori pullollaan. Huomenna pesen lisää, kun edelliset ovat kuivaneet. :)
Kuvaan asuntoa sitten kun saan vielä vessankaappiin uudet ovet... Vuokaisäntä lupasi hoitaa asian piakkoin. Vanhat ovet on niin karseen näköiset, että en kehtaa kuvata...

Entäs mitä muuta minulle kuuluu? No, viime viikonloppuna olimme äidin, mummon ja kahden tädin kanssa Kuopiossa Rauhanlahdessa. Oli oikein mukava reissu! Stressasin hirveästi syömisiä etukäteen, mutta lopulta kaikki sujuikin oikein hyvin. Söimme seisovasta pöydästä molempina iltoina, joten sain valita haluamiani ruokia ja sen verran kuin sopivalta tuntui. Lisäksi kävin pitkästä aikaa baarissa ja pääsin tanssimaankin! Ja join kaksi (hyvin kaloripitoista) drinkkiä miettimättä niiden sisältöä sen kummemmin. Äiti sanoi reissun jälkeen että oli iloinen kuinka sujuvasti kaikki meni. Ihmeen vähän minua ahdisti vaikka en tiennyt ruokien sisältöjä tai tarkkoja määriä. Todellakin positiivinen yllätys koko reissu! Kävimme tietenkin myös kävelemässä lähi luonnossa, kylpylässä polskimassa ja Kuopion torilla ostoksilla. Sain kaikkea kivaa pientä omaan kotiin. :)

Reissun lisäksi olen harrastellut Lunan kanssa. Kävimme parissa match showssa ja tietenkin treeneissä. Nyt perjantaina meillä olisi harjoituskisat... Jännittää aivan pirusti! Viimeksi kisat menivät vähän mönkään minun kovan jännitykseni takia, joten saa nähdä kuinka nyt käy. Luna on niin herkkä ja reagoi voimakkaasti jos minulla on paha olla. Mutta katsotaan! Möllithän ovat sitä varten, että kilpailutilanteita harjoitellaan, ei siellä tarvitsekaan olla vielä mestari. :)

Tällaista tällä kertaa. Nyt lähden saunomaan vanhempieni luo.
Onko teillä postaustoiveita tai ehdotuksia?

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että viihdyt uudessa kodissa. Nyt vaan hyvä tsemppi päälle että pärjäät :) päivä kuvina ja no tietysti videopostaus ois ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Päiväni kuvina-postauksen teen varmasti piakkoin, mutta en osaa tehdä videopostausta! Jos joku ystävällisesti neuvoisi, niin voisin senkin jossain vaiheessa toteuttaa. :)

   Poista
 2. Olinkin miettinyt, miten siulla on muutto mennyt. Mukava jos sinä ja Luna ootte viihtyneet! Muutto on aina iso muutos elämässä ja syö salakavalastikin helposti paljon voimia ja jaksamista...Pidäthän huolta itsestäsi, hurjasti tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Olen lähiaikoina ollut jotenkin väsähtänyt välillä ja se johtuu varmasti siitä, että elämässäni on isoja muutoksia lyhyellä ajalla. Mutta yritän muistaa myös lepäillä. Kiitos <3

   Poista