sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Ajasta ikuisuuteen


Kulunut viikko oli kiireinen. Joka päivälle oli jotain ohjelmaa. Maanantaina oltiin Lunan kanssa treeneissä ja tiistaina mölleissä! Minua jännitti aivan valtavasti, niinkun aina. Tarkoitus oli osallistua supermölli radalle (hyppyjä ja putkia) ja kisaavien radalle (kaikki esteet), mutta onneksi tajusin ilmottautuessa kysyä, minkä tasoinen tuo kisaavien rata oli. Tulikin ilmi, että se on tasoltaan kolmatta luokkaa, joten jätettiin Lunan kanssa suosiolla se väliin. Eihän me kisata vielä virallisesti edes ykkösluokkaa! Osallistuin sitten "putkiralliin" (pelkkiä putkia) ja supermölliradalle. Lunahan loisti kuten yleensä, eikä välittänyt edes juuri siitä että minä olin kuin rautakangin niellyt. :D Ja hyvinhän se meni! Sijoituttiin molemmilla radoilla toiseksi ja saatiin kasa palkintoja. Kivaa oli!Niinkuin kuvista huomaa, vauhtia riitti! Kunnon valokuvia ei hallin valojen takia saanut.
 
 
Keskiviikkona pari kaveriani tuli luokseni ja pidettiin perinteistä tyttöjen iltaa. Syötiin tacoja ja katsottiin täydellisiä naisia.
Torstaina kävin lääkärillä outojen vatsavaivojeni vuoksi. Lääkäri ei juuri osannut sanoa mitään, neuvoi vaan soittamaan terveyskeskukseen ja varaamaan sieltä lääkärin ajan. Verikokeisiin tosin laittoi. Selvitetään ettei olisi ainakaan keliakiaa.
Perjantaina kävin verikokeissa ja sinne mennessä yritin taskuparkeerata autoani. Paino sanalla YRITIN. Tuuppasin sitten takana olevaa autoa... Säikähdin ihan hirveästi, mutta onneksi selvisi, ettei toiseen autoon jäänyt minkäänlaista jälkeä. Huhhuh! Ei tullut laskua perästä. :)
Perjantai-iltana luokseni tuli mummo, täti, äiti, sisko perheineen ja veljeni. Vietettiin pienimuotoisia "tupareita". Leivoin ahkerasti koko päivän iltaa varten.
 
 

Keksejä, juustotikkuja, kinkku-sipuli-kantarellipiirakkaa, karjalanpiirakoita, aprikoosiviinereitä ja marja-suklaatorttu.
 
 
Oli todella mukava ilta. Veljeni asensi Elisa Viihteen ja nyt näkyy töllö ja netti toimii! Sain lahjaksi toivomani kattilan, suklaata, kukkia ja pakastimen täyteen herkkuja.
 
Oli mukava pukeutua vähän paremmin. ;)
 
 
Lauantaina oli sitten mummoni hautajaiset... Mummo kuoli aivoverenvuotoon muutama viikko sitten. Tuli itkettyä, mutta myös naurettua! Mummo oli sellainen persoona että... Oli myös mukavaa nähdä isän puolen sukulaisia isommalla joukolla. Nyt on mummo hyvästelty ja aika jatkaa eteenpäin. Lauantai-iltana saatiin vielä suruviesti: mummon miesystävä lähti mummon perään. Ehkä he tapaavat siellä jossain... <3
 
 
Minä ja kummityttöni Vilma hautajaisissa.
 
 
Sellaista tällä kertaa. Ensi viikolla käyn treeneissä ja hieronnassa, tapaan ystäviäni, käyn ravitsemusterapiassa ja viikonloppuna on kaksipäiväiset koiranäyttelyt, jonne suuntaamme Lunan kanssa. 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!!
 
 
P.S. Osaako joku neuvoa kuinka saisin tehtyä videopostauksen? Olen aika tumpelo näitten asioitten kanssa....
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Osaispa joku auttaa ton videon kanssa, itse en osaa yhtään neuvoa mutta mielellään sun videoita kattoisin :)

    VastaaPoista