maanantai 25. huhtikuuta 2016

Jippii!!!


Paljon kaikkea uutta näin kevään tullen tiedossa!!!


google


Heti ensimmäisenä: sain asunnon!!!
Se on aivan tavallinen vuokrakämppä, 700m päässä vanhempieni kodista. Rivitalo yksiö, pikkuruisella takapihalla. Olen aivan haltioissani! Kävin katsomassa asuntoa samana päivänä kun lähdimme Etelä-Suomeen siskoni luo ja päätin samointein ottaa sen. Onneksi vuokranantaja on tosi mukava ja sovimme vuokrasopimuksen teon palattuani reissusta. Nyt on soppari tehty ja huomenna aloitamme muuton! Tänään pakkasin kotoa tavaroita ja kaikki on valmiina kun huomenaamuna haen avaimet. JEE!!!


 google

Lisäksi kävin lääkärillä ja käyntihän meni varsin mukavasti. Lääkäri laittoi Kelaan B-lausunnon ja nyt alkaa kova terapeutin etsintä. Saan siis lopultakin aloittaa psykoterapian! Tai ainakin laitan Kelaan hakemuksen terapeutin löydyttyä. Tätä on odotettu todella monta vuotta. En ole ollut terapiakelpoinen, mutta nyt lääkärin mukaan olisi sopiva hetki edetä. JEE!!!

 google
 
Lääkäri kielsi minua, mutta lopetin erään minulle määrätyn lääkkeen... Ensimmäisinä öinä en saanut unta, nimittäin lääke oli myös väsyttävä. Nyt olen nukkunut ihan hyvin, mutta oloni on ollut todella ahdistunut. Aion seurata tilannetta hetken ja jos ei helpota, aloitan lääkkeen uudelleen. Lopetin lääkkeen, koska söin sitä mielestäni turhaan. Se on voimakas psykoosilääke enkä ole koskaan ollut psykoosissa. Lääkäri tosin sanoi, että se on määrätty tasaamaan mielialojani. Olen joskus todella impulsiivinen. Mutta katsotaan...
 
Nyt alan rauhoittua ja suuntaan ajoissa nukkumaan, jotta jaksan huomenna raahata tavaroita. :D
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti