maanantai 28. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä!


Oioi... Kylläpä taas oli taukoa postailusta. Jännä kun välillä postausaiheita on mielessä vaikka kuinka ja välillä taas ei tule yhtään ideaa.


 
 
Kävin tässä viikko sitten siskoni luona Etelä-Suomessa. Menin perjantaina vanhempieni kyydillä sinne ja tulin seuraavana maanantaina junalla takaisin. Oli tosi mukavaa!
Lauantaina käytiin kauppakeskus Kaaressa shoppailemassa. Ostettiin tietenkin lapsille vaatteita, mutta löysin minäkin jotain pientä kivaa itselleni. Ostin teetä, ihanan peplum-topin, collarit, suklaata ja lehtiä matkalukemiseksi. Käytiin myös tietenkin kahvilla ja ruoka-kaupassa.
Sunnutaina oltiin ihan vain kotosalla. Askarreltiin lasten kanssa virpomavitsoja, leivottiin rahkapiirakkaa ja laitettiin ruokaa. Kylläpä illalla väsytti!Maanantaina lähdin jo 11.30 junalla kotiin. Junamatkalle otin evääksi subwayn salaatin ja edellispäiväistä rahkapiirakkaa, joten minun ei tarvinnut käydä ravintolavaunussa ollenkaan. Matkalla oli myös junan vaihto ja onnistuinkin menemään vahingossa väärään junaan! Onneksi konduktööri huomasi asian ja ohjasi minut oikeaan junaan. Enkä ollut muuten ainut junasta erehtynyt...
Kotona minua odottikin iloinen Luna! <3 Roki meni koirahoitolaan viikoksi, kun vanhempani lähtivät Teneriffalle. Lunaa ja marsuja hoitamassa oli tätini. En viitsinyt jättää Rokia kotiin, kun kahden ison koiran kanssa ulkoilu yksin on aina mitä on...
Olin tosiaan viime viikon kotona yksinäni porukoiden reissatessa. Ja tosi mukavastihan se aika meni! Käytiin Lunan kanssa pitkillä lenkeillä, tapasin ystäviäni, kävin tallilla, katsoin tv:tä, pesin pyykkiä ja siivosin vähän kämppää. Ostin kotiin narsisseja ja tulppanejakin. Porukoita ilahdutin leipomalla elämäni ensimmäisen juustokakun, josta tulikin varsin hyvää. Kahviteltiin sitten yhdessä pääsiäis kahvit, kun äiti, isä, täti ja tädin mies palasivat eilen reissusta. :)


 
Käytiin Lunan kanssa muutamana päivänä jäälläkin, kun oli vielä vähä pakkasta ja hanki kantoi.
 
Mutta kylläpä odotan nyt aikaa kun pääsen lopulta omaan asuntoon... Saisi tehdä asiat juuri niinkuin itse haluaa ja olisi se tietynlainen yksityisyys. Sitä odotellessa!
 
 
 
Mukavaa pääsiäistä kaikille! <3
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti