maanantai 14. maaliskuuta 2016

Huonettani ja muuta mukavaaTässä kuvassa näkyy korvassa tuo ottamani lävistyskin.
 
 
Viime viikolla innostuin kuvaamaan huonettani ja päätin jakaa teillekin nuo kuvat. Hieman sotkuista on pöydälläni, mutta ei anneta sen haitata. :D
 
 
Näkymä huoneeseeni ovelta.
 
Sotkuinen pöytä.
Aika vähän tulee oltua työpöydän äärella. Lähinnä kirjoittelen päiväkirjaa.
 
Sänky. 120cm sänkyni vietiin väliaikais säilytykseen varastoon, joten olen joutunut totuttelemaan tuohon kapeampaan sänkyyn.

Televisio ja lipaston päällä se tärkein: sodastream! Äiti ei halunnut laitetta keittiöön, joten se on huoneessani. Sodastreamilla tulee tehtyä juotavaa päivittäin.

Sängyn pääty ja korulipasto ja -puu. Sekä tietenkin vaaterekki, jota ilman en tulisi enää toimeen. Tosin hieman ahtaaksihan tuo menee, mutta rekistä en luovu!

Ihana sanonta julisteessa.
 
 
Sellainen pieni soppeni täällä vanhempieni luona on. En kylläkään oikeastaan ole huoneessani kuin nukkuessa, päiväunilla tai katsoessa dvd:tä.
Suurinosa ajasta kuluu alakerrassa. Asumme siis kaksikerroksisen rivitalon päätyasunnossa. Asunnossa on 5 huonetta, keittiö, sauna, 2 wc:tä, parveke ja takapiha. Hyvin täällä mahtuu olemaan nyt 3 ihmistä, 2 koiraa, 2 marsua ja akvaario. :)
 
 
Viimeksi kun kävin tallilla, paistoi aurinko!
 
Hyvin pärjäsin sunnuntaina tottelevaisuuskokeissa töissä. Olin siellä klo 9.15-30. Välillä meinasi vilu iskeä, mutta muuten oli mukavaa. Olin tuomarin sihteerinä ja näin samalla kaikkien kokeet. Opettavaista! Seuraavan kerran olen hallilla töissä pääsiäisenä kun on viralliset agilitykilpailut.
 
Nyt lähden agilitymölleihin. Odotukset eivät ole korkealla, mutta käydäämpä harjoittelemassa. Toivottakaa onnea!
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana huone siulla kerta kaikkiaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mutta kyllä odotan sitä, että pääsen omaa asuntoa sisustamaan. On tää miun huone vaan niin ahdas.

   Poista
 2. Kivan näköinen huone! :) Ja niin on lävistyskin, oon itekin miettinyt samanlaista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lävistys on kyllä tosi kiva! Paraneminen oli alussa vaan vähän tuskaista kun en pystynyt nukkumaan tuolla lävistyksen puoleisella kyljellä ollenkaan. :P Mutta ihmeen nopeasti se parani. :)

   Poista