keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Tavallista elämää


Päivät ovat menneet melko nopeasti.
Vaikka minulla ei olekaan mitään erityistä esim. koulua tai töitä, olen tekemistä keksinyt. Olen lenkkeillyt, käynyt tallilla, laitellut ruokaa, käynyt Kansalaisopiston kurssilla, tavannut ystäviä, pitänyt kirppispöytää jne.


Pälli viime viikolla <3
 
 
Viime launtaina kävimme ystävieni kanssa Kuopiossa Matkuksessa ja Ikeassa shoppailemassa. Sainkin satasen menemään kevyesti. :P
Ostin mm. hupparin ja housut, joitain astioita ja ihanan tyynyn. Kävimme syömässä Subwayssa ja kahvilla Spice Icessä.
 
 
Frocen Yoghurt oreolla 
 
 
Entäs sitten mieliala?
Välillä minua ahdistaa, pakko myöntää. Tai kyllähän sen arvasin, ettei muuto vie ahdistusta kokonaan pois. Mutta suurin ero on ahdistuksen voimakkuudessa. Vaikka välillä on vaikeaa, en ole harkinnutkaan tekeväni itselleni jotakin. Olo on aina ajan myötä helpottanut.
 
Yksi harmittava asia on, että olen tällä hetkellä periaatteessa ilman minkäänlaista hoitoa. Avohoitajani tapaaminen on jo useaan otteeseen peruuntunut ja ensimmäisen kerran näen häntä vasta 22.2... Tuo avohoitaja on entinen omahoitajani, joten tutulle ihmiselle olen menossa.
 
Olen kovasti miettinyt omilleen muuttamista. Olen nytkin pärjännyt ilman tukea, joten miksen jatkossakin? Tietenkin täällä kotona asuessa tukena osittain ovat vanhempani. Mutta jotenkin kaipaisin sitä omaa rauhaa ja oman asunnon laittamista omanlaiseksi. Nyt on pakko sopeutua toisten sotkuihin. :D Juttelen asiasta omahoitajani kanssa kun lopultakin tapaan hänet.
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia: