maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulun odotusta...


Heipä hei!
Pääsin puolitoista viikkoa sitten osastolta ja lopullinen uloskirjaus sairaalasta hoidettiin viime keskiviikkona puhelimitse.
Olo hoitokodilla on hieman helpottanut. Saan enemmän tukea hoitajilta. Minun pitäisi oppia tukeutumaan enemmän hoitajiin ja pyytää apua kun siltä tuntuu. Minulla on tapana jättäytyä vain omiin oloihini kun ahdistus iskee, vaikka silloin pitäisi hakea apua hoitohenkilökunnalta. Eräänä iltana uskalsin jo pyytää tarvittavaa rauhoittavaa kun olo alkoi mennä mahdottomaksi. Huh, erävoitto! :)
Viime parjantaina hoitokodilla oli omaisten päivä, jolloin asukkaiden omaiset pääsivät joulupuurolle. Lopulta paikalla ei kuitenkaan ollut kuin minun ja erään toisen asukkaan vanhemmat. No, kiva oli pikku porukalla. Puuroilun jälkeen lähdin vanhempieni luokse. Kävin kampaajalla (ah, ihanaa) ja viikonloppuna auttelin äitiäni siivoilussa yms. Nyt leivon juuri joulupullaa! Odotan taikinan kohoamista... Laitoin taikinaan rusinoita ja pullan sisään laitan omena-kanelihilloa ja kookoshiutaleita. Samalla kuuntelen tietenkin joulumusiikkia!

Huomenna tapaan muutamaa ystävääni ja vaihdamme joululahjoja. Keskiviikkona lupasin tehdä lanttu- ja porkkanalaatikot. Aatoksi haemme vanhempien luo mummoni ja velikin tulee illaksi. Tänä vuonna joulu on vähän erilainen kun siskoni perheineen ei olekaan täällä. He tulevat sitten uudeksivuodeksi. Olen nyt lomalla sunnuntaihin asti ja sitten palaan hoitokodille. Olen siellä pari päivää ja sitten tulen taas uudeksivuodeksi vanhempieni luo.

Mukavaa joulun odotusta kaikille! <3


4 kommenttia: