keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kuulumisia


Hepsansaa!
Viime postauksesta onkin kulunut jo useampi viikko. Aika on vain mennyt niin nopeasti.

Viime viikolla maanantaina tulin lopultakin tänne uuteen hoitokotiin. Kuten jo sanoin, on aika mennyt kuin siivillä.
Minulle ja Lunalle on tosiaan varattu oma yksiö, jossa on pieni keittiö ja suihku/wc. Keittiön liedet ja uuni on kylläkin kytketty pois päältä turvallisuuden vuoksi. Mutta keittiössä on oma jääkaappi ja mikro, joten jotain pientä ruokaa pystyy itsekin säilyttämään tai tekemään.
Ensimmäisen viikon olin hoitokodissa ilman Lunaa, mutta tämän viikon maanantaina hain Lunankin tänne uuteen kotiin. Maanantaina minulla oli lääkärin palaveri, jossa mukana oli hoitajia täältä hoitokodista, vanhempani ja hoitaja osastolta sekä tietenkin lääkäri. Viikko hoitokodissa oli sujunut hyvin. Olen nyt vielä tämän viikon koejaksolla ja jos kaikki menee hyvin, on uloskirjaus puhelimitse ensi maanantaina. Mutta jos takapakkia tulee yhtään joudun vielä palaamaan osastolle. Minulle kehkeytyikin tästä nyt kovat paineet. Halu pärjätä on valtava. Olisi tosi harmillista jos joutuisin vielä menemään osastolle. Yritän nyt selvitä.


Äiti osti minulle kukkia uuteen kotiin! <3
 
 
Luna on sopeutunut hyvin uuteen ympäristöön. Kävin jo viime sunnuntaina tutustumassa tämän paikkakunnan agility tarjontaan. Ensi sunnuntaina mennään Lunan kanssa treeneihin.
 
Erona tässä nykyisessä hoitokodissa on edelliseen asuinpaikkaani, että täällä hoitajia on paikalla vuorokauden ympäri. Tämä on hoitokoti kun edellinen paikka oli vain tuettu asumisyksikkö. Täällä kaikki ruokailut ovat valvottuja ja kuuluvat hintaan. Edellisessä paikassa tarjolla oli vain lounasta ja siitäkin piti maksaa erikseen. Uskon että tämän tuen voimin pääsen oikeasti elämässä eteenpäin.
 
Olen käynyt täällä kuntosalilla ja lenkeillä Lunan kanssa. Kivaa saada pikkuhiljaa kuntoakin kohenemaan kun sairaalassa liikkuminen oli hyvin rajoitettua. Tosin täälläkin liikkumistani seurataan ettei se lähde ns.lapasesta. Minulla kun on tapana purkaa ahdistusta liikuntaan ja silloin se helposti menee yli.
 
Huomenna olisi jälleen salipäivä ja sain myös ajan hierojalle! Ainiin täällä siis käy säännöllisesti hieroja, kampaaja ja jalkahoitaja. :)
 
Päivä ja viikko kerrallaan eteenpäin!
 
 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä paikalta sun toipumiselle :) Ota siitä kaikki irti <3 Ihana kun saat ottaa Lunankin sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Itselläni on ainakin hyvä fiilis nyt tän suhteen. Kyllä se elämä taas voittaa! ;)

   Poista
 2. Komppaan Sannaa! Mutta olethan rehellinen tuntemuksista, jotta uusi paikka voisi oikeasti olla pidempiaikainen. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, että minun pitäisi enemmän jutella esim hoitajien kanssa täällä. Helposti jään vain pyörittelemään hankalaa oloa omassa päässäni. Mutta píkkuhiljaa harjoittelen sitä!

   Poista
 3. Hei! Mitä sulle kuuluu? Joko olet muuttanut? Jotenkin iskee aina kova huoli, kun susta ei kuulu mitään. Toivottavasti voit hyvin 💛

  VastaaPoista
 4. Hei! Aika on mennyt niin nopeasti... Anteeksi kun minusta ei ole kuulunut. Olen tosiaan jo muuttanut ja kaikki on hyvin. Kirjoitan postauksen piakkoin. ;)

  VastaaPoista