tiistai 4. elokuuta 2015

Pelkäsin elää ja että kuolisin 
Weheartit


Olen suljetulla. Jälleen kerran.
En onnistunut.

Pain
Weheartit


Päivystävä lääkäri kirjoitti minulle reseptin isoon määrään rauhoittavia lääkkeitä. Kuinka helppoa olikaan ottaa ne ja odottaa vain, että kipu loppuu. En vain jaksa... Päivästä toiseen kamppailen. väsymys on kova, eikä mikään tunnu miltään. Mitä järkeä on sellaisessa elämässä? Ei mitään.


Äitini soitti paniikissa ambulanssin mökillemme, jonne on kaupungista matkaa 60 km. Kuinka saatoin tehdä äidilleni sellaisen tempun. Näin sen hädän äitini silmissä. En halua enää koskaan nähdä sellaista. Äitini on minulla tärkein ihminen tässä maailmassa. En tahdo mitään pahaa kenellekään muulle kuin itselleni. Mutta jos teen jotain itselleni se automaattisesti vaikuttaa toisiinkin ihmisiin. Kamalaa...


Weheartit


"Jos osaisin olla niin kuin ihmiset on".

Miksen vain osaa? En osaa elää. Koko ajan teen jotain väärin. En osaa edes syödä, en nukkua ilman lääkkeitä, enkä ulkoilla ilman pakko-oireita. Tai tehdä ylipäätään mitään. Tarvitsisin jonkun koko ajan vierelleni. Eikä oma pää anna siihen mahdollisuutta. On selvittävä itse.

Olen reilusti yli 20 vuotias. Ja minusta pitää huolehtia kuin kymmenvuotiaasta. Eihän se ole mahdollista. Mikä minussa on vialla? Mikä on mennyt väärin?

Vanhempani ovat ihania ja ovat tehneet kaikkensa. Syy ei ole kenessäkään muussa kuin minussa itsessäni. Olen vain täysin epäonnistunut.

En tiedä miten taas eteenpäin. Tarkkailu aika on muutaman päivän ja sen jälkeen selviää jatkuuko hoito pakkohoitona vai vapaaehtoisena. Toivon tietenkin, että pääsisin vapaaehtoiseen hoitoon, jotta voisin vaikuttaa enemmän asioihini. Mutta saa nähdä miten käy... Osaanko sittenkään tehdä oikeita päätöksiä?2 kommenttia:

 1. Tuhannesti voimia ♡ muuta en voi sanoa. Nimesin sut haasteeseen blogissani mutta missään nimessä sun ei sitä nyt tarvitse sitä tehdä! Sulla on varmasti haasteita elämässä just nyt riittämiin. Tsemppiä vielä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3
   Voin kyllä tehdä sen haasteen, onpahan jotakin tekemistä... Täällä osastolla aika matelee...

   Poista