perjantai 21. elokuuta 2015

Ikävä

 
Muutamat viime päivät ovat olleet minulle todella vaikeita. Ikävöin kotiin, mutta samalla tajuan, ettei minulla enää ole sitä kotia... Siitä tulee kamala olo. Olen niin heikko, etten selvinnyt edes nykyisessä tukiasunnossani. Kun en vielä tiedä jatko asumispaikkaani on olo todella irrallinen. Ahdistus on välillä kasvanut niin suureksi, että olen yrittänyt satuttaa itseäni impulsiivisesti. Ja täällä osastolla olen tietysti jäänyt kiinni ennenkuin mitään pahempaa on sattunut. Miksen osaa hakea apua silloin kun pahaolo valtaa?! Niinpä. Kun ahdistus vyöryy päälle, ensimmäisenä teen jotain ja ajattelen vasta sitten. Siinä olisikin opettelemisen aihetta, jotta oppisin kertomaan pahasta olostani ajoissa.
 
 
Ostin itsellëni käsityömyymälästä virkatut tossut ja tyynyn vain 4e!!!
 
 
Tiistaina tapasin lääkäriä. Sain lisää ulkoilu lupia hoitajan kanssa ja kaksi päivälomaa tälle viikolle. Tänään lähden kahden maissa ja palaan iltapalalle. Sunnuntaina pääsen lähtemään jo heti aamusta ja palaan jälleen iltapalalle.
Tänään aion mennä omalle asunnolleni pakkailemaan tavaroita. Ensi viikolla pitäisi saada asunto lopultakin tyhjäksi kokonaan. Tänään käyn läpi vaatekaappini ja laitan kaikki ylimääräiset vaatteet menemään kirppikselle. Ihana saada pieni uudistus vaatekaapilla!
Lisäksi tänään käydään lenkittämässä koiria ja haetaan ruokaa Subwaylta. Ainiin ja pitäähän minun hakea postista EMP-tilaukseni! Ohjelmaa on siis mukavasti.
Sunnuntaina taas menen vanhempieni luokse. Laitamme yhdessä ruokaa, lenkitämme koiria, teemme muuttoa yms.
Aika alkaa kulua nopeammin kun on tekemistä!
En saa vielä olla hetkeäkään yksin, joten siksi pääsen tänään lähtemään vasta kun isä pääsee töistä. Onneksi saan ajaa kuitenkin omalla autolla. :)
 
Tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Mukavaa viikonloppua!
 
 

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä myös toipumiseen ja tulevaan muuttoon! Muutatko sinne hoitokotiin heti osastolta päästyäsi? Saahan siellä olla lemmikkejä jotta saat marsut mukaasi? Kiva että sulla on paljon tekemistä, se tosiaan saa ajatukset pois kaikesta ikävästä. Oon uusi lukija niin en tiedä onko sulla minkälaisia harrastuksia, mutta itsellä ne ainakin auttaa toipumisessa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Joo, tarkoitus olisi lähteä täältä osastolta sitten hoitokotiin tai tukikotiin. Yritämme etsiä sellaista paikkaa minne saisin ottaa koirani mukaan, mutta marsut valitettavasti jäävät vanhempieni luo. En viitsi raahata niitä mukaani mahdollisesti pieneenkin huoneeseen. Onneksi isä ja äiti hoitavat marsuja mielellään. Voin aina olla niiden kanssa viikonloppuisin kun käyn vanhempieni luona.
  Harrastan koirani kanssa kaikenlaista ja ratsasrusta. SIksi toivoisin että hoitokoti löytyisi sen verran läheltä, jotta voisin jatkaa harrastuksiani!

  VastaaPoista
 3. Harmi ettei marsut tule mukaan mutta ihana kuulla että vanhemmat on niistä innostuneet! :) Toivon kovasti että löytyy sellainen koti sulle että voit jatkaa koira- ja hevosharrastuksia, eläinten seura on niiiiin terapeuttista, en tiedä itsekään miten selviäisin ilman lemmikeitä :D

  Terveisin Anonyymi 22. elokuuta 2015 klo 23.22 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen itse sanonut leikkisästi että Luna on minulle oma henkilökohtainen terapeutti. Eläimet saavat huononakin päivänä hymyn huulille. ;)

   Poista