lauantai 25. heinäkuuta 2015

Mökkeily jatkuu...Selvisin viime keskiviikkona palaverista ohjaajien kanssa. Kova huoli heillä on jaksamisestani, mutta sain heidät uskomaan, että selviän kyllä. Ohjaajat ehdottivat, että tulisin jo mökiltä pois takaisin talolle, jotta he voivat seurata vointiani paremmin. Tulimme kuitenkin äitini kanssa siihen tulokseen, että minun on parempi melkein olla mökillä vanhempieni kanssa kuin kotona, jossa olisin suurimman osan ajasta yksin. Jatkan siis mökkeilyä ja koetan ottaa rennosti!


 

Rennosti... <3
 
 
Tunnen itseni heti laiskaksi ja hyödyttömäksi, jos olen pidemmän aikaa tekemättä mitään. En osaa jotenkin nauttia hetkestä ollenkaan. Koko ajan mietin, mitä seuraavaksi. Se on melkoisen rasittavaa. Onneksi olen saanut nukuttua kunnon päiväunia. Silloin rauhoittuminen tulee jotenkin luonnostaan. Varmaan kun lounaan jälkeen aina väsyttää niin paljon, ettei muutakaan jaksa. Kroppani on jotenkin jo oppinut tuohon päiväunirytmiin, joten jos jostain syystä en saa "kauneusuniani", tuntuu tosi vaikealta jatkaa päivää. Siis toisaalta en tiedä onko tuo päiväunien pitäminen sittenkään niin hyvä juttu...
 
 
Kävimme eilen kauppa-autolla.
 
 
Siskoni oli täällä perheineen alkuviikosta, joten lasten kanssa tuli touhuttua. Oli ihanaa, kun he kävivät, mutta kylläpä rauhakin tuntui hyvältä heidän lähdettyään! Nyt on hyvä hieman koettaa rauhoittua ja jatkaa päivä kerrallaan.
 
Mukavaa viikonloppua!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti