keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Hyvillä fiiliksillä


Reissusta kotiuduttu. :) 
 
 
Oli aivan ihanaa olla siskoni perheen luona. Lapset ottivat minut niin hyvin vastaan. Kummityttöni halusi koko ajan tehdä kaiken kanssani. <3 Sain laittaa ruokaa, laittaa nukkumaan, pestä hampaita, työnnellä rattaita jne.
Perjantaina kävimme shoppailemassa Jumbossa. Löysimme lapsille jotain vaatteita. Itse ostin hajuveden, teetä ja Lunalle herkkuja. Säästölinjalla piti mennä tiukan rahatilanteen vuoksi, mutta vähän jotain sentään löysin itsellenikin!
Lauantaina taas olimme päivän Korkeasaaressa. Sääkin suosi meitä, oli mukavan lämmintä ja aurinkoista. Näimme mukavasti eläimiä. Oikeastaan vain isot apinat ja leobardi jäivät näkemättä. Lapset olivatkin juuri apinoista innoissaan. Onneksi niitä pienempiä lapsetkin näkivät. Päivän jälkeen jalat olivatkin mukavan vetelät! Sinä päivänä tulikin talsittua ihan kiitettävästi. :)
Sunnuntaina tulin junalla takaisin kotiin. Lunalle junamatka olikin ihan uusi kokemus. Alku matkasta Luna jännittikin aika kovasti, mutta loppu matkasta jo rentoutui. Tulinkin siihen tulokseen, että sen kanssa on melkein helpompi kulkea pitkiä matkoja mieluummin junalla kuin autolla. Luna kun jännittää autossa vielä enemmän. Lyhyet matkat sujuvat ihan hyvin, mutta pitemmät matkat ovat toiselle aikamoinen stressi...
 
 
 
Ihana Przewalskinhevosvarsa! <3
 
 
Vaikka reissussa oli aivan tosi mukavaa, oli ihanaa kuitenkin palata takaisin kotiin. Oma koti on kuitenkin aina se oma koti. Rakas pikku soppeni! <3
Lauantaina lähdenkin sitten mökille. Tänään ohjaajat tulivat puhumaan minulle, etten voikaan tehdä niin, että käyn vain kerran lomani aikana talolla. Käyn nyt sitten viikottain ohjaajien luona talolla kontrollissa ja hakemassa aina viikon lääkkeet. Ohjaajat kai pelkäävät, että jotenkin romahdan lomani aikana. Itse uskon kylläkin aivan päin vastaista! Uskon, että mielialani kohoaa paljonkin kun saan touhuta hevosten kanssa. Ja olla perheeni kanssa. Mutta samahan minun on käydäkin kerran viikossa kotona kastelemassa kukkia/kasveja ja samalla ruokakaupassa. Mökiltämme on kuitenkin tunnin ajomatka kaupunkiin, niin ajelua tietysti tulee. Mutta en anna sen nyt pilata näitä lomafiiliksiäni!
 
 
 
Teimme siskoni luona omena-inkivääri lihapullia ja sipuliperunamuusia. Oli kyllä hyvää...
 
 
Tämä viikko onkin hujahtanut vauhdilla. Kohta pitääkin alkaa pakkaamaan mökkeilyä varten. Otan ison lentolaukun mukaan. Nyt kun pitää varata mukaan myös paljon lämmintä vaatetta. Voi että inhoan tämän kesän säitä! Hyvä ettei villapaita päällä pidä kulkea... Toivottavasti edes vähän lämpiäisi. Enemmänkin kuin yksi yksittäinen päivä sateiden välissä!
 
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!
 
 
 

2 kommenttia: