tiistai 30. kesäkuuta 2015

Reissua ja hevosia odotettavissa


Viime ja tämä viikko on sujunut hyvin. On ollut helpottavaa, kun ei ole tarvinnut miettiä syömisiä sen pahemmin, sen kuin seuraan ateriasuunnitelmaa. Olenkin onnistunut hienosti. Olen myös huomannut olevani energisempi, kun ruokaa tulee säännöllisin väliajoin.


 Aamupalaa
 
   Välipalaa

        Safkaa

    Iltapalaa
 
 
Tulin juuri hieronnasta... <3 Kyllä tuli hyvä olo. Niskat ja hartiat olivatkin aika jumissa. Minulla on kuulema ns. jännitysniska. En kyllä yhtään ihmetele. Olen muutenkin niin älyttömän kova jännittämään ihan kaikkea. Ei ihme, että se vaikuttaa koko kroppaan.
 
 
Sain äidiltä tsemppilahjaksi muumi-aterimet!
 
 
Ylihuomenna lähden Etelä-Suomeen siskoni perheen luo. Ihanaa päästä touhuamaan siskon tyttöjen kanssa! Olen reissussa to-su ja Luna tulee mukaani. Se on ensimmäinen junamatka Lunalle! Uskon kaiken sujuvan hyvin, on Luna niin sopeutuvainen. Huomenna pitääkin pakata tavarat...
 
Reilun viikon päästä lauantaina menen sitten kesämökillemme. Sunnuntaina minulle tulee kaksi hevosta hoitoon. Pälli ja Vakku ovat hoidossani neljä viikkoa. Eli mökkeillessä hujahtaakin kuukausi. Vanhempani ovat ottaneet loman samaan aikaan, joten vietän aikaa perheeni kanssa. Hevosten vuokraus on jo perinne meille. Tämä taitaa olla jo kymmenes kesä, kun minulla on hevosia hoidossa mökillämme. Odotan jo kovasti, että pääsen ratsastamaan maastossa, ajamaan, uittamaan jne. Toivottavasti säätkin olisivat hyvät.
 
Mutta laittakaahan postausehdotuksia jos mieleen tulee!
 

2 kommenttia:

  1. Hyvä että ateriasuunnitelmasta on ollut apua! Kesäsuunnitelmasi kuulostavat kivoilta, toivottavasti päiväsi jatkuvat energisinä ruokailujen ansiosta, niin saat mahdollisimman paljon irti tulevasta:)

    VastaaPoista