keskiviikko 31. joulukuuta 2014

VuoteniMeinasin tehdä jonkinlaista kuvapostausta vuodestani, mutta...

Jäin katselemaan surullisena valokuvia tämän vuoden varrelta. Kuvat, joissa itse esiinnyn, ovat kamalia. Jokainen kuva heijastaa tuskaa ja pahaa oloa. Silmät ovat elottomat ja kroppa riutunut. Näkee jo kauas, etten voi hyvin. Harmissani jätin sitten koko kuvaprojektin kesken. Mitä järkeä on rypeä menneissä, jos se tuottaa vain pahaa oloa?


Happy new year beautiful people!! Wish you the very best! weheartit


Vuoteni 2014 ei ollut mikään parhain, vaikka tapahtuihan niitä mukaviakin asioita. Esimerkiksi vanhempani ottivat pitkään odotetun koiran, treenasin Lunan kanssa ja etenimme mukavasti, asuin ihanassa kodissani ja tutustuin naapureihin, kävin tallilla jne.

Paljon enemmän olisin kuitenkin saanut, jos olisin ollut terveempi. Olisin pystynyt olemaan parempi ystävä, sisko ja tytär. Kulunut vuosi meni ahdistuksessa ja masennuksessa. Viimeisillä voimillani suoritin vain elämääni eteenpäin, osaamatta pysähtyä. Osastolla olin jo heti alkuvuodesta lyhyen pätkän, joka ei kuitenkaan auttanut minua mitenkään. Vointini romahti pahimmin kuin koskaan ja lopulta löysinkin itseni henkihieveristä sisätautiosastolta. Siitä tie jatkui psykiatriseen sairaalaan, jolla matkalla olen vieläkin.

Jälleen yksi vuosi kulunut taistellen elämän ja kuoleman kanssa. Toivon todella, että tuleva vuosi on edellisiään paremmin. Sairaalakierre saisi jo loppua ja elämässä kääntyä uusi sivu. Kaikki entinen on jo nähty, nyt tie kohti terveempää ja onnellisempaa elämää!

Hyvää uuttavuotta 2015!

4 kommenttia:

 1. Parempaa vuotta 2015!
  Sitä toivon sekä Sinulle että itselleni, että ihan kaikille. Alennustila on koettu ja nähty, eiköhän ole aika kivuta korkeuksiin, siis sopiviin sellaisiin!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Hienosti sanottu. :)

   Poista
  2. Hei!
   Mitä Sinulle kuuluu?
   Toivottavasti voit hyvin, tai ainakin paremmin! Halusin vain tätä kautta muistuttaa, että täällä odotellaan ja vaikka ei tunneta, koen että välitän.

   Poista
  3. Hei! Anteeksi kun en ole kirjoitellut. Kirjoitan kyllä piakkoin ja ihan kunnossa olen. :) Aika on taas vierähtänyt nopeasti sitten viime postaukseni, vaikka päivät tuntuvatkin täällä osastolla matelevan... Ihanaa kun laitoit viestiä! Tuli jotenkin lämmin olo. <3

   Poista