tiistai 23. joulukuuta 2014

Jouluista

 
Huomenna on jo aatto!
 
Olin viime viikonlopun kotona, samoin pääsin nyt lomalle perjantaihin asti. Saan siis olla joulun lomalla osastolta. Huh!
Mutta sitten pitääkin palata sairaalaan ja vielä toiselle osastolle, koska oma osastoni on joulusulussa. Tuntuu tosi tyhmältä mennä ihan vieraalle osastolle vain muutaman päivän takia. Pääsen nimittäin uudeksi vuodeksikin kotilomalle.
Muutenkin osastolla olo alkaa tuntua täysin merkityksettömältä. Olen lähinnä siellä "säilössä", mitään uutta en irti saa. Viime hoitopalaverissa ilmaisin mielipiteeni ja kyselin jo vähän uloskirjauksesta, mutta sain jyrkän vastauksen, että uloskirjauksesta ei vielä puhutakaan... Masentaa aivan järkyttävästi... Osastohoitoni vain jatkuu ja jatkuu, enkä tiedä mitä tekisin. En pysty itse vaikuttamaan mihinkään ja se tuntuu tosi pahalta.
 
 
 
 
No, onneksi nyt on joulu ja useamman päivän loma! Paljon on joulupuuhia tehty. Joulusiivoiltu, piparit ja pullat leivottu, laatikot tehty ja kohta kinkkukin pääsee uuniin. Kuusi koristellaan tänä iltana.
Siskoni perheineen saapui tänään, joten vipinää on kahden pienen lapsen ja kahden ison koiran kanssa. Kaiken lisäksi Lunalla on juuri juoksu pahimmillaan. Roki on siis aivan sekaisin, vinkuu ja haukkuu. Onneksi talossa on kaksi kerrosta, niin koirat saa sentään erilleen. :)
 
Vauhdikasta joulua siis täällä! Ihanaa joulua kaikille lukijoille!
 

2 kommenttia:

 1. Miten sun kotilomat nyt ovat sujuneet? Hienoa, että saat kuitenkin nyt olla enemmän kotona, siitä se lähtee! Ehkä ne haluu siellä järjestellä kaikki avohoitojutut ensin kuntoon ja varmistaa, ettei kohta oltaisi taas lähtöpisteessä?

  Mutta mukavia pyhiä ja hetken jälkeen uuden vuoden aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Kotilomat ovat sujuneet ihan kohtuullisen hyvin. Paljon on tekemistä nyt joulun aikaan ollut ja sen vuoksi olen ollut menossa ehkä vähän liiankin paljon... Ahdistus on pysynyt poissa kun tekemistä on, joten siinä mielessä ihan hyvä. :)

  Joo, tosiaan avohoitojuttuja on nyt järjestelty ja minulla onkin 12 päivä palaveri niiltä tiimoilta. Parempihan se tosiaan on, että asiat ovat sitten joka osalta kunnossa, ennen kuin kotiudun. SIlti vaan tunteet meinaavat viedä ja koti-ikävä iskee vähän liian voimakkaasti. :( Mutta eteenpäin koko ajan mennään...

  Kiitos ja mukavia pyhiä ja uuden vuoden aikaa sinullekin!

  VastaaPoista