perjantai 12. syyskuuta 2014

Syyspäiviä...Syksy on tullut... 
 
Sain napattua muutaman kuvan ulkoa alkuviikon hammaslääkäri reissullani.
On se tämäkin... Ainut tapa päästä hetkeksi osaston ulkopuolelle, on joutua kipupotilaana hammaslääkäriin. Hah... x)
Tosiaan, siis yksi neljästä viisaudenhampaastani päätti ruveta kiusaamaan oikein todella. Hammas painoi poskeen ja ikeniin, kun ei suuni ahtauden vuoksi oikein sinne mahtunut... Hammas sitten poistettiin, eikä operaatio ollut edes yhtään kivulias. Jälkeenpäin oli vain hassu tunne kun puolet päästä oli puuduksissa!
Pitäisi varmaan poistattaa nuo loputkin viisurit, ennen kuin alkavat vaivaamaan...
 

 
 
Muuten minulle ei kuulu mitään uutta... Olen kärsimätön itseni ja hoidon suhteen, mutta niinhän minä aina...
Hoitajat ja varsinkin lääkäri ovat olleet ihanan kärsivällisiä ja tsemppaavia. Tunnen, että asiat sujuvat nyt kuitenkin aivan erilailla kuin aiemmilla osastojaksoillani.
 
Olen välillä äärimmäisen epätoivoinen, kun en osaa ajatella tulevaisuutta. En todellakaan tiedä, mihin enää kykenen. Kerta toisensa jälkeen kun olen tullut alas entistä kovemmalla ryminällä...
Olen hukassa, mutta minua koetetaan auttaa sille oikeammalle, kestävämmälle tielle.
 
 

 
 
Olen liimaillut huoneeni seinälle voimaannuttavia kuvia. Ainakín yritän kaivaa positiivisuutta päiviini. Tilanne nyt kun on mikä on... Mikään ei muutu hetkessä, se on vain hyväksyttävä.
 
Olisiko kellään lukijalla postausehdotuksia? Aikani kuluksi voisin jotain koettaa kehitellä. Näissä rajoissa tietenkin, mitkä nyt ovat...
 
 

4 kommenttia:

 1. Sulla ei ole mikään kiire, anna itsellesi aikaa. Ja kliseinen, mutta varsin totuusperäinen sanontahan kuuluu: "Fall seven times. Stand up eight." Sinulla on tämä uusi mahdollisuus olla kaatumatta enää. Älä pelkää nojata - sulla on siellä ihmisiä, jotka selvästi tahtovat auttaa!

  En osaa sanoa mitään kovin järjellistä tai voimaannuttavaa, mutta tiedä, että mietin sua. Paljon tsemppiä, suunta on oikea! ♥ Ja mä uskon suhun, usko säkin.

  Haleja. ♥

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... Olet tosi ihana jaksaessasi tsempata minua! <3 Ja tiedätkö mitä? Minä uskon sinuun! Uskotaan molemmat sekä toisiimme, että itse itseemme! Maailma on kaunis paikka elää, se kauneus vain pitää huomata ja osata hyödyntää.
   Haleja sinullekin <3

   Poista
 2. Listaa asioita, mitä haluaisit vielä saavuttaa. Itseäni se tsemppasi kauheasti.
  Olet rakas♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä ajatus... Pitkään minun on ollut todella vaikea ajatella yhtään tulevaan, mutta ehkä sitäkin voisi pikku hiljaa taas opetella!
   Sinäkin olet rakas <3

   Poista