sunnuntai 3. elokuuta 2014

she creepsHidasta, hidasta!!!

Ja mitä teen?

Kiihdytän entistä kovemmin...mangacap | Tumblr weheartit


Olen ollut menossa vähän väliä milloin missäkin.

Treenejä
Siivoamista
Ulkoilua
Päämäärätöntä huuhailua

Kun teen jotain, en voi ajatella itseäni.

Pysähtyminen pelottaa.

Olen onneksi hetkittäin onnistunutkin. Ja tahdon onnistua jatkossakin!
Sain lopultakin katsottua tallentamani jaksot Mustat lesket-sarjasta. Olen myös lukenut hieman eteenpäin Eragon-kirjaa, joka etenee kyllä tällä lukutahdilla ärsyttävän hitaasti... :P


Kesä-jalat. Huomatkaa sandaaleista jääneet rusketusrajat! Ugh...
 
 
Helteet ottavat jo voimille... Vähän turhan pitkä minulle tämä yhtenäinen kuuma jakso. Ärsyttää, kun ulkona ei meinaa kärsiä tehdä yhtään mitään järkevää. Treenejä koiran kanssa on pakko typistää ja koiraa ei voi harkitakaan jättävänsä autoon edes hetkeksi.

Niin. Vaikka nyt tosiaan pitäisi levätä. Kulunut viikko on ollut henkisesti tosi rankka. Olen tosiaankin joutunut taistelemaan eteenpäin. Pelkään jokaista päivää. Enemmän tai vähemmän. Olen todella uupunut vaikka toimin päin vastoin. Kierin tunnontuskissa, kun jouduin ylemmältä taholta tulleen kiellon vuoksi perumaan näyttelyreissun Lunan kanssa... Olen vain yksinkertaisesti paska ihminen!

Miten eteenpäin jälleen? Päivä kerrellaan. En tiedä itkenkö vai nauranko. Teen kumpaakin yhtäaikaa tai en mitään. On Off

2 kommenttia:

 1. Hmm, kirjoitin juuri äsken kommentin, mutta sähläyksen ansiosta sanat eivät ikinä tainneet lähetä omalta näyttöruudultani? No, raapustanpa tähän uusia lauseita, vaikken enää kaikkea sitä järkevää sisältöä kykenekään aikaansaamaan.

  Tunnistan itsessäni jokseenkin samoja piirteitä: pitää olla tekemistä ja menemistä, sillä kaiken tyhjän ajan olen ahdistukselle paljon alttiimpi. Totuus on kuitenkin, että ei sinun tarvitse tehdä ja touhuta noin paljoa. Ei sinun tarvitse jaksaa. On todella mukava kuulla, että olet onnistunut toisinaan myös pysähtymään hetkeksi. Ota käteen hyvä kirja tai valikoi mieluisaa katseltavaa. Etsi mukava asento ja keskity täysillä ajanvietteeseesi, yritä olla antamatta ahdistukselle valtaa. Itse pystyn useimmiten löytämään rennomman olon uppoutumalla johonkin koukuttavaan tv-sarjaan (kiitos ja ylistys Netflixille!).

  Ja hei, sä et ole paha ihminen! Sä olet ihana ihminen, jolla on nyt vaikeaa. Sä olet vahva ihminen, jota odottaa parempi tulevaisuus. Ei sun tarvitse päättää itketkö vai nauratko: minäkin tunnun tekevän molempia yhtä aikaa tai en tee mitään!

  Samastuin tähän tekstiisi todella paljon. Pysähdytään nyt, ennen kuin alkaa arki ja hiljentäminen käy vain vaikeammaksi.

  Haleja! ♥
  M

  VastaaPoista
 2. <3 Kiitos jälleen sanoistasi.
  Yritän takoa päähäni (välillä kirjaimellisesti), että minun täytyy jatkaa eteenpäin ja että ansaitsen elää. Ääää! Sitä on vaikeaa edes kirjoittaa... :/ Kyllä se tästä.. On niitä hyviäkin hetkiä välillä.

  Heh, tiedän tunteen, kun juuri kirjoitettu pitkä teksti/kommentti katoaa... Ärr. Tämä teknologia... :D

  VastaaPoista