tiistai 8. heinäkuuta 2014

Täällä taas!

 
Kotona jälleen... Palasin siis mökkilomaltani ja hoitohevoseni pääsivät myös kotitalliinsa. Tai -joutuivat, jos niiltä kysytään. Sen verran mehevä laidun karvakorvilla oli loman ajan! :D
 
 
 

 
 
Luna ja Roki olivat mökillä elementissään. Kaverit vetivät sellaista rallia pitkin maita ja mantuja, että pölinä vain kävi! En edes muista montako kertaa Roki juoksi päin puuta tai heitti voltteja... Luna olikin pojalle oikea "personal-trainer"! Jo parissa päivässä pennun juoksunopeus kasvoi selvästi ja kömpelyys väheni. Sitä oli uskomatonta seurata! Luna on nimittäin aikamoinen sprintteri ja harva sen vauhdissa mukana pysyykään.
Koirat innostuivat myös painimaan ja nahuamaan niin että Lunalta halkesi huuli... Verta joka paikassa, nice! No, naarmut (ja punkit) kuuluvat kesään. :)
 
 
 
 
Roki on kasvanut hurjasti. Myös luonnetta pojalta löytyy. Otettiin hieman matsiakin paristi luupään kanssa, kun keskusteltiin missä se kaappi seisoo. Mutta pikku veijarilla on kyllä koko ajan sellainen pilke silmäkulmassa, että eihän sille lopulta voi kun nauraa! ;)


 
 
Säät olivat melko vilpoisia, joten uitua ei kyllä tullut. En ole vieläkään heittänyt talviturkkia! Monesti olen kastautunut jo vappuna. Vaikka en kyllä ole mikään vesipeto nykyisin.
Vastan kanssa saunoin kyllä. Se kuuluu jotenkin sinne mökkisaunaan. :)
 
 
 Kosken kuohuja <3

 Minä ja äiti  :D
 
 
"Jääkaappi"-tonkka.
 
 
 

 

 
 
Hoidossani olivat siis vuokrahevoseni sh-ruuna "Pälli" ja saman omistajan toinen hevonen lv-ruuna "Vakku". Nämä kauraturvat ovatkin olleet mukana elämässäni jo monen monta vuotta! Tämä taisi olla yhdeksäs kesä, kun minulla on hevosia kesälaitumella hoidossa.


 
 
 
Ratsastettua ja ajettua tulikin sitten ihan päivittäin. Of course!
 
 
 
 
Hevosen selässä kaikki muu unohtuu hetkeksi ja voi vain nauttia eläimen läsnäolosta. Huippua ovat mökkiseutumme ihanat maastot!
  Beba :D
 
 
 
 
Ajelin myös mönkijällämme. Ennen autoa olisin halunnut maantie-mönkkärin, mutta hintatason takia  jouduin tyytymään skootteriin... :P Onneksi edes mökillä pääsee mönkimään pitkin metsiköitä! Kyseinen menopeli kun ei ole rekisterissä - ei siis liikennekelpoinen.
 
 
 
Kuljetus-autossa kohti kotia...
 
 
 
 
Tästä postauksesta tulikin valokuva-painotteinen. :)
 
Hyvä näin tällä erää!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti