lauantai 19. heinäkuuta 2014

Olemista ja menemistäMenneellä viikolla taisi olla taas aika paljon vaikka mitä tapahtumaa. Varmaan... Koetan muistella vähän taakse päin, vaikka elämä edessä päin ahdistaakin sumentaen ajatuksia.

Ainakaan viikko ei alkanut kovin hyvin. Sunnuntai yönä olin vielä koiran kanssa päivystävällä eläinlääkärillä nimittäin. Lopulta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Luna siis onnistui lävistämään kielensä keppiin. :( Jos ei muuta mieleen jäänyt, niin ainakin päätös siitä, ettei yksikään kepukka enää lennä tälle koiralle. Kun on kyse näinkin "keppi-hullusta" koirasta kuin Luna, en tiedä miten saan estettyä sen ainaisen risujen kanssa telkkuamisen...


 
 
Nyt on hauva jo ihan kunnossa ja viikolla oltiinkin parina päivänä treeneissä normisti. Ja pääsihän Luna riehumaan Rokinkin kanssa, kun kävin toissailtana vanhempieni luona. Näillä helteillä kyllä huomaa koirienkin väsähtävän tavallista nopeammin!
 
.
.
.
 
Niin. Heti alkuviikosta kävin myös lomalta tulleen omahoitajani luona. Tapaaminen oli kamala. Taisimme ensimmäistä kertaa koskaan melkein huutaa toisillemme. Ja sen jälkeen loppuaika menikin enemmän tai vähemmän minun itkiessäni. Oikeastaan muuta en edes muista! Kai me saimme jotain puhuttuakin, kun en pois lähtiessä enää ollut niin tolaltani... Mutta vaikeaa se oli.
 
Olen myös ollut surullinen erään ystäväni puolesta, joka joutui viikolla sairaalahoitoon kummallisten oireiden takia. Olen käynyt katsomassa häntä harva se päivä eri osastoilla. Eikä oma osasto-kammoni ole helpottanut ainakaan noita vierailuja! On kuitenkin mukavaa, kun edes pienen hetken olen voinut olla hyödyksi ja avuksi jollekin toiselle tuomalla seuraa tai hoitamalla muita asioita.
 
Pitäisi kai keskittyä muistelemaan pääasiassa vain niitä mukavia asioita menneiltä päiviltä. Hmm... No säät ovat ainakin olleet viikon aikana kesäiset! Vähän turhankin lämpimät välillä. Ja tänään kävin ratsastamassa. <3 Olen myös onnistunut pitämään pieniä lukuhetkiä Eragon-kirjan parissa. Ainiin, ja kävinhän myös vyöhyketerapiassa! Ensi viikolla uudestaan. Sitä siis odottaen. ;)
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti