lauantai 21. kesäkuuta 2014

Sorry for all the tearsOn ollut tavallistakin vaikeampaa...

Olen ollut niin masentunut ja uupunut elämääni, että olen harkinnut tosissani luovuttamista. Miten ihanaa olisikaan sanoa "Anteeksi, en vain pysty tähän."

Pari päivää sitten jokin seinä horjui kovasti. Itkin ja menin aivan hysteeriseksi. En muista edes kunnolla... Mitään oikeaa syytä ei ollut. Pitkään, pitkään aikaan en ollut itkenyt siten. Se tuli niin voimalla, että säikähdin. Enkä tainnut olla ainoa...

Kuitenkin, kaikesta huolimatta, olen vielä tässä. Olen kai liian heikko edes luovuttamaan.
Voimani vetelevät viimeisiään. Takerrun läheisimpään olentoon, ainoaan johon osaan. Jälleen Luna on kiskonut minua suosta. Kun osaisinkin ottaa koirasta mallia ja kerätä voimia.

Yöt ovat pitkiä ja levottomia. Väsymystä vain riittäisi. Päivisin lasken tunteja siihen, kunnes pääsen taas illalla nukahtamaan. Öisin kasaan palasiani ja lataan energiaa seuraaviin hetkiin. Akut vain eivät meinaa pysyä ladattuina. Ne ovat rikki tai loppuun kuluneet. Liikaa käytetyt. Suorittaminen ajaa minut hetkessä jälleen tyhjäksi. Taistelu jatkuu ajasta seuraavaan ja se raastaa minua. Loppua ei näy.

Sydämeni itkee verta läheisteni puolesta. Kuollaksenikaan en halua kenellekään huolta tai pahaa oloa. Silti en pysty olemaan sitä tuottamatta.

Tämä oli ensimmäinen juhannukseni täysin yksin.

Miksen vain voisi olla olematta?


2 kommenttia:

  1. Tunnistan kyseisenlaisen toivottomuuden asustavan itsessänikin. Mutta sille ei saa antaa valtaa. Ole kiltti, äläkä luovuta. Koska jos elät päiväsi luottaen siihen, ettet jossain vaiheessa enää jaksakaan, et edes näe valoa tunnelin päässä. Usko pois, sitä on. En ole oikea ihminen sanomaan tätä, minulla ei kaikessa omassa epätoivoisuudessani ole oikeutta pyytää sinua jaksamaan, mutta pyydän silti. Olet ihana ihminen, joka vielä saavuttaa ihanan elämän. Se vain vaatii taistelua ja jaksamista. Mutta sinä pystyt siihen, ihan varmasti. ♥ Voimahalirutistus! ♥ Olet ajatuksissani, ihana.

    M

    VastaaPoista
  2. Olet aivan uskomattoman ihana... <3 En osaa sanoa oikein mitään viisasta. Kiitos. <3 Sinäkin olet mielessäni. Voimarutistus takaisin myös!

    VastaaPoista