perjantai 13. kesäkuuta 2014

Materialismionnellisuutta


Kuluneen viikon aikana olen saanut hankittua muutaman asian, joiden vuoksi sana "materialismionnellisuus" on tullut tutuksi...
Soda streamin ostoa olen miettinyt jo kauan. Itseasiassa jo useamman vuoden ajan. Olen lopen kyllästynyt kantamaan selkävääränä limsapulloja kaupasta, joten lopultakin päätin kotiuttaa kuplakoneen. ;) Vielä näin kesäisin kun juomisen muistaminen on erityisen tärkeää... Tarjouskin oli melko hyvä, joten en usko, että ostos oli turha!

---------------------------------------

Olen ihan kevään alusta asti suunnitellut, mitä lasitetulle parvekkeelleni haluaisin. Jotain kasvia ja koristetta tietenkin sekä jonkinlainen tuolisysteemi. Sittemmin ihastuin erilaisiin korituoleihin ja riippukeinuihin. Ikinä en vain saanut aikaiseksi lähteä minnekään puutarhaliikkeeseen...

Tänään äitini innostamana suunnattiin kuitenkin ostoksille!


Nyt on parveke kunnossa. :)
Lattialle sain myös kivaa kaislamattoa, jotta on aina mukavampi tassutella riipputuoliin löhöilemään... Lisäksi ostamani mehikasvi tykkää pienestä kuivahtamisesta, joten sehän on juuri passeli minun muistilleni! ;)

Voi, tiedossa on siis toivottavasti rentoja hetkiä käpertyen kirjan kera tuolin uumeniin... <3 Kunhan saisin vain levottoman olemukseni rauhoittumaan olemisesta nauttimiseen.

Mukavaa viikkoa kaikille!2 kommenttia:

 1. Haa meilläkin on soda stream ja kovassa käytössä onkin. On ihanaa saada makua mehuihin lisäämällä kuplivaa vettä mukaan :)
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Soda Stream onkin päässyt miulla jo kovaan käyttöön! :D Tänään ostin paria uutta makutiivistettä. Pienet ne on ilot. :)
   Kiitos ja mukavaa kesää sinullekin <3

   Poista