tiistai 24. kesäkuuta 2014

exist


Untitled weheartit


Tänään palaveerattiin jälleen lääkärin kanssa. Voimat ovat välillä niin lopussa, etten usvani läpi tiedä itkeä vai nauraa. Yrittää vai ei. Jaksaa vai uupua lopullisesti. Toisten huolestuneet sanat leijuvat ilmassa, enkä ymmärrä niitä saatika itseäni. Aivan kuin mikään ei olisi todellista.

Seuraavassa hetkessä olenkin taas unohtanut kaiken ja saatan höpöttää aivan ihmeellisistä asioista. Käyn taas kierroksilla kuin joku olisi antanut virtapiikin. Puhun ja puhun, mutten tajua kuitenkaan mistään mitään.


vintage | Tumblr weheartit


Mutta. Minua koetetaan nyt tukea ja kannatella enemmän. Niin paljon kun vain siedän. Kaikki on minusta kiinni. Olen niin hemmetin kovapäinen olento. Ainavain kaikki tai ei mitään periaatteella.
Hakkaan päätä seinään, enkä osaa lopettaa.
Mutta, mutta, mutta. Kai nyt vielä yritetään.


Darkness weheartit


Huomenna lähden pariksi viikoksi mökkeilemään. Hoitooni tulee pari hevosta ja meno tulee muutenkin olemaan aika eläimellistä. Jaksettava on. Voimia tarvitaan vielä.

Säät eivät vaikuta kovin aurinkoisilta, mutta ehkä siitä saisi välillä hyvän syyn käpertyä peiton alle torkkumaan. Arjesta irtaantumista siis tiedossa.

Move on...

2 kommenttia: