lauantai 31. toukokuuta 2014

Kesä alkaaJälleen on se aika keväästä, kun ihmiset iloitsevat lomien alusta, koulujen päättymisestä, valmistumisesta jne... Ilmassa on juhlan tuntua ja iloa.

Väkisinkin sitä alkaa miettimään omaa tilannettaan. Tässä sitä vain nyt ollaan. Ei opiskelua, ei töitä eli ei siis myöskään päättäjäisiä tai kesälomaa. Ei mitään...

Tuttavat ja ystävät puhuvat lomasuunnitelmistaan, matkoista ja kesätöistä. Minä en puhu tulevasta. En osaa.

Tapasin omalääkäriäni viikolla. Kuntoutustuelleni haetaan jatkoa. Niin... Kuntoutukselle... Mihin ja miten tästä kuntoudun?

Tänä kesänä minun täytyy kuulema kokeilla asioita. Antaa asioille ja tilanteille mahdollisuus. Miettiä mikä tuntuu hyvältä. Hakea rauhaa ja rentoutua. Uusia asioita...

Miksi elämä tuntuu niin vaikealta?!


Untitled weheartit


2 kommenttia:

 1. En keksi nyt viisaita sanoja jaettavaksi, mutta halusin tulla kommentoimaan. Sinäkin aina jätä niin ihania viestejä minun kommenttiboksiini, kiitos siitä. ♥

  Tavoitan ainakin jossain määrin olotilasi kesän alun suhteen. Koulu loppuu, mutta omalta osaltani se ei muuta arkea juuri mitenkään: huomenna on maanantai ja suuntaan päiväosastolle niin kuin aiempinakin viikkoina. Ainoana erotuksena se, ettei koko ajan ole sellainen olo, että pitäisi tehdä tämä ja tämä juttu opiskelujen eteen. Ja kun koulujuttujen tilalle tulee tyhjyyttä, ei sekään ole niin kiva asia. Mitä muka tekisi?

  Kaikki tosiaan tuntuvat olevan niin kovin onnessaan kesästä. Minua ahdistaa kesä, lämpö, suunnitelmat, joista pitäisi innostua, vaikkei oikeasti jaksaisi yhtään mitään. Niin toivoton olo.

  Mutta ehkä, ehkä, joistain asioista voimme vielä löytää iloa. Ehkei se heti muutu onneksi, mutta kaiken tämän keskellä edes pieni hymy auttaa paljon. Toivotan sulle kaikesta huolimatta hyvää kesänalkua. Olet mielessäni ja lähetän sulle halin näyttöruudun tältä puolen. ♥

  M

  VastaaPoista
 2. Kiitos jälleen ihanasta viestistä!!! <3 On mukavaa, kun edes joku jaksaa kommentoida. Heh. :)

  Tosiaan, kesällä arki tuntuu jatkuvan aivan kuten muilloinkin. Toisaalta tasaisuus tuo jonkinlaista turvaa. Ehkä juuri nyt se on tavallaan hyväkin asia.
  Onneksi ulkona on kaunista, joten ehkä siitä siirtyy edes vähän energiaa meihin väsyneisiinkin. On tässä maailmassa niitä hyviäkin asioita!

  Ihanaa kesän alkua myös sinulle, kaikesta huolimatta tosiaan! Haleja... <3

  VastaaPoista