torstai 17. huhtikuuta 2014

Viikon alkuaMaanantaiaamu ja maailman suloisin yöpaita!
 
 
Päivät vierivät eteenpäin ja minä niiden mukana. Mielialani ja energiatasoni vaihtelee niin hurjasti, etten mukana meinaa pysyä. Aurinko saa minut hetkittäin ihan hyperaktiiviseksi!
 
 


Tiistaina bongasin kevään ensimmäiset leskenlehdet. Ehkä niitä on jo aijemminkin näkynyt, mutta se onkin eri asia, milloin minä ne huomaan! Kyllä ne kasvit sieltä pikkuhiljaa heräilevät... <3
 
 
Luna nappasi nenäliinani ja istahti sitten posettamaan tyytyväisenä. :D
 
 
Lenkkeillessä kevään lämpö on jo paristi päässyt yllättämään! Jotenkin sitä automaattisesti vaan vetää hirmuiset kerrokset vaatetta päälle ja ulkona huomaakin, että plussaa on monta astetta. Sitten matkan varrella täytyy riisua hiostavia vaatekerroksia ja kantaa niitä mukanaan, plääh! No, ehkä sitä pikkuhiljaa oppii taas pukeutumaan sään mukaan. ;)
 
 
Keskiviikkona käytiin tytön kanssa vapaavuorolla tekemässä pientä treeniä. On ihanaa nähdä, kun koira on niin elementissään ja nauttii menosta täysillä!
 
 
Teehetki. Kokeilussa ensimmäistä kertaa Jasmiinitee. Jam!
 
 
 
Pääsiäiseni kuluu jälleen melko koiramaisissa merkeissä. Kahtena päivänä olen talkoilemassa agilitykisoissa ja varmaan ohjelmassa on myös harjoituksia omankin koiran kanssa. Jos sää ja oma jaksaminen sallivat, niin tarkoitus olisi myös piipahtaa kesämökillämme. <3
 
Millaisia suunnitelmia teillä on pääsiäiseksi?
 
 
 
 
 

 

2 kommenttia:

  1. Kiva, että pääsiäisesi kuluu mukavan tekemisen parissa koirien kanssa touhuillessa! :) Omaan pääsiäiseeni kuuluu lähinnä vain Divergent -kirjan englanninkielinen versio ja säätiedotuksissa luvattu aurinko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, on tosiaan mukavaa kun tuo aurinkokin pilkistelee! Ja on mukavan lämmin... <3

      Poista