maanantai 28. huhtikuuta 2014

Arkeen
 
 
Eilen tulin kotiin siskoni luota. Sää suosi kyllä reissulla! Etelämpänä on kevätkin jo niin paljon pidemmällä kuin täällä kotikulmilla...
 
Ulkoiltua tuli siis ihan kivasti koiran ja lastenkin kanssa. Oli kiva päästä välillä erilaiseen ympäristöön lenkkeilemään. :)
 
 

 
 
Luna oli upeasti lasten kanssa! Vaikka tilat olivat yläkerrassa, jossa siis majailimme, melko ahtaat, mitään ongelmia ei ollut. Pitkä automatkakin sujui hyvin.
 
Itse olin vain hirmu väsynyt, yllätys yllätys... Lopulta en jaksanut edes lähteä shoppailureissulle, jota alunperin suunniteltiin. Siskoni kävi sitten äidin ja lasten kanssa ostoksilla, ilman minua. Sain kuitenkin muutamaa erilaista irtoteetä ja uuden muumilusikan tuliaisiksi! Hih... ;)
 
Harmittaa, kun tuntuu, ettei minusta ole tällähetkellä oikein mihinkään. Todella saamaton, tyhmä ja surullinen olo! En halua olla vain perässä roikkuva riippakivi... Siltä minusta nyt tuntuu. Haluan olla jaksava ja innostuva. Masentaa...
 
 
 
 
Tänään on kuitenkin taas jotain uutta piristystä tiedossa! Lähden hakemaan isäni kanssa lopultakin Roki-pentua kotiin! Oijoi... Ei pieni eläinvauva voi olla ilostuttamatta. <3
Reissusta ostettiinkin pienelle hauvalle viimeisiä puuttuvia tavaroita: peti, hihna ja nameja. Jei... Huomenna menenkin sitten jo ensimmäisen kerran pentu-vahdiksi, kun isä käy vaihtamassa autooni kesärenkaat. Pientä koiraterapiaa siis tiedossa!
 
Laittelen piakkoin pikkuisesta kuvia tänne blogiinkin lisää. :)
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihana piristys sulle on kyllä tulossa! :) Jaksamisia kevään touhuihin <3

  VastaaPoista
 2. Odotan kymmeniä, ellei satoja kuvia uudeta ihanasta tulokkaasta ;) Koiraterapia on parasta! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jea, todellakin on! :) Onneksi en asu kaukana vanhemmistani, niin pääsen pennun luo usein. :D Huomenna olisi tarkoitus tutustuttaa Luna uuteen tulokkaaseen. Tsemppiä sinullekin!

   Poista