keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Tule kevät, tule!!!


Ulkona on ollut niin keväistä muutamana lähipäivänä, että olen kaiken muun tainnut unohtaa aurinkoa ihaillessani! Tänään lopulta hoksasin, että viime postauksestani onkin jo aikaa.

Koiran kanssa ulkoilua ja puuhailua, tallilla käyntiä, piipahduksia kaupungilla... Mitään suurempaa ei olekaan tapahtunut. Aamuisin sängystä ylös pääseminen on kylläkin ollut harvinaisen tuskaista jälleen... En tiedä mikä oikein vaivaa. Auringonvalonhan pitäisi piristää?
Luna se vain jaksaa olla iloinen ja piristää minua! Kuvissa on vielä luntakin ihan mukavasti, mutta kovaa vauhtia se kyllä sulaa tuolta ulkoa. Toivottavasti ei tule ns. takatalvea enää.

Raparalli se vaan alkaa aina näin kevään tullen. Asuntoni on typerä, koska pesuhuoneeseen päästäkseen täytyy kulkea koko kämpän halki. Jes. Eli koiran tassujen peseminen lenkin jälkeen ei ole kaikkein helpoin juttu. Asunto on tassunjälkiä täynnä, teit sitten miten tahansa. Plää...
Viime viikkoinen reissu islanninhevostallilla meni mukavasti. Selvisin päivästä ihan hyvillä mielin. Evääni jäivät ehkä hieman kuppaisiksi, mutta jaksoin päivän kumminkin! Huomaan kyllä, että reagoin stressiin tai erilaisiin tilanteisiin menettämällä mielenkiinnon ruokaa kohtaan. Monilla ihmisillä stressi tai masennus lisää ruokahalua. Mutta jokainen ihminenhän on yksilöllinen.

Viikonloppuna kävin myös ratsastamassa vuokrahevosellani ja jos sää vain sallii, niin tulevanakin viikonloppuna suuntaan tallille. Voi jos aikaa ja voimia olisi enemmän, kävisin tallillakin niin paljon useammin! Onneksi pollet tulevat ilmeisesti kesällä taas hoitooni joksikin aikaa, niin saan hevosterapiaa sitten päivittäin. :D
Koska kotoa ns. ihmisten ilmoille lähteminen on joskus minulle hyvin vaikeaa, niin olimme sopineet tänään ohjaajien kanssa yhteisen pienen kirja-shoppailu reissun. Heti oli mukavampaa lähteä talolta, kun mukana oli muitakin! Niin, reissulta tosiaan mukaani tarttui nuo kaksi kuvan kirjaa. Nyt vaan piirtelemään!

Huomenna minulla on jälleen kuntoutuspalaveri. Edellinen oli niin raskas, että toivon tämän olevan edes hieman helpompi... Huomennahan sen sitten näkee. Apuva...

5 kommenttia:

 1. Hei, oletko vielä osastolla? ihan näin uteliaisuuden merkeissä kyselen ja anteeksi, jos kysymys oli hieman huonosti muotoiltu. :D mutta tsempit ja voimahalit sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvin muotoiltu! :D En ole enää osastolla. Voimia myös sinulle! <3

  VastaaPoista
 3. kiitos! <3 itselläni osastojakso on tulossa.. :/ kaikkein karmivinta siinä on varmaan se, että joutuu eroon eläimistä ! :( olitko muuten missä kaupungissa siellä ollessasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, lähetä miulle sähköpostia, niin jutellaan paremmin! ;)

   marsumarelape@gmail.com

   Poista