lauantai 8. helmikuuta 2014

movements

 
 
Viikko on jälleen mennyt. Ja tekemistä on riittänyt.
 
Lunan kanssa treenit ovat menneet mukavasti ja kertatoisensa jälkeen sitä herää ihmettelemään, miten olenkaan oikein onnistunut löytämään tuollaisen kultakimpaleen! <3 Kuinka oikein ansaitsenkaan omistaa näin ihanan olennon? Koko elämäni tällähetkellä valehtelematta pyörii koiran ympärillä, mutta uskon sen toisaalta olevan myös pelastukseni. Vaikka sitten ääneen itkien, mutta koiran vuoksi, kampean itseni ylös sängystä aamuisin ja ihmisten ilmoille päivisin.
Enkä tietenkään ole unohtanut marsujani, jotka osaavat kyllä kovaäänisinä ottaa oman huomionsa nekin! Itse asiassa kuikuttimet juoksentelevat juuri vapaina tuossa keittiössä... Kohta alkaakin papana-ralli, kun siivoan elikoiden teokset...! xD Heh...
 Ihmeen paljon tällä viikolla olin mukana myös talon yhteisissä jutuissa... Pääsin leikkimään filmitähteä videoprojektin merkeissä ja tuli läheinen kirjastokin tutuksi. Kävin myös Asahi-tunnilla ja kylläpä oli jälkeenpäin hyvä olo!
Hartiat ja niska ovat olleet lähiaikoina kyllä tosi kipeinä, joten olisi ihanaa päästä pitkästä aikaa hierontaankin. Voi kun nyt raaskisikin laittaa rahoja itsensä hoitoon... Varmaan on pian pakko. Olen niin kylmäkissa, että talvisin jännitän hartioita kylmän vuoksi ja sitten on paikat jumissa. Äh, taas yksi talven huono puoli.

Ainiin! Hain itselleni lopultakin tuon Elisa Viihde-paketin! Pitkään mietin, raaskinko ja piheys meinasi iskeä, mutta lopulta digiboxin seotessa marssin liikkeeseen ja hain tuon paketin. Tunnin varmaan ihmettelin niitten kaikkien johtojen kanssa, mutta nyt näkyy kanavat hyvin ja nettikin on toiminut loistavasti! Jee... Jospa nyt alkaisin vaikka katsomaan enemmän jotain kivoja ohjelmia telkkaristakin. Ongelmani on ollut rauhoittuminen ja keskittyminen, joten ohjaajat ovat suositelleet enemmän tv:n katselua. Heh. Kerrankin näin päin! ;)

Tässäpä oli vain jotain kuulumisia menneeltä viikolta ja epämääräistä höpötystä... Toivottavasti pakkaset pysyisivät järkevissä lukemissa tulevallakin viikolla, niin menisi nopeammin tämä keskitalven masentava aika... Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti