lauantai 28. joulukuuta 2013

Kohta 2014


Joulu mennä hurahti ja uusivuosi häämöttää jo kulman takana...
Itse onnistuin vielä saamaan joulupäivää vastaisena yönä flunssan. Voi jee... Onneksi taisin päästä tästä lenssusta aika vähällä, nimittäin tänään onkin ollut jo ihan ok-olo. :)

Tänään näin myös pitkästä aikaa rakasta ystävääni! <3 Välimatkamme kasvaa tulevaisuudessa entisestään, mutta toivon meidän pysyvän läheisinä toisillemme kaikesta huolimatta.

Elämä vie eteenpäin, uusille poluille ja joskus arvaamattomiinkin suuntiin, mutta mukana pitää vaan koettaa pysyä!


Vielä hieman joulutunnelmia:


Jouluaaton teehetki. Pakko oli tarkentaa tuohon mukiin, teksti kun on niin hauska! Jotenkin tuttu tunne...


Pakollinen kuusenkoristekuva.Luna taisi tunnistaa joulupukin... Siskon tytöt pelkäsivät enemmänkin. En kyllä ihmettele - iska naamarissa, jääkiekkomaila kävelykeppinä - olikin aikamoinen joulupukki-ukki! Toivottavasti ei kamalat traumat jääneet. Mutta kylläpä tuli ainakin naurettua vedet silmissä...Luna nukahti kesken lahjojen jaon. Oma lahja tyynynä. :D


Kamalasti ei tullut aattona kuvailtua... Olin jotenkin uupunut ja en oikein oma itseni noiden joulutohinoiden keskellä. Vaikka mukavaa kyllä oli viettää aikaa läheisten kanssa.

Sain myös mukavia lahjoja: elokuvalippuja, pari leffaa, yöpuvun, teetä, "Mielekkäästi irti masennuksesta"-kirjan, Paolo Coelhon kalenterin, keittiövälineitä, ihanan teekupin (kuvina siskoni tytöt!) yms...
 Toisten blogeja lukiessa tulee ihmeteltyä, kuinka tuntuu että kaikki saavat hirmuisen paljon ja kalliita lahjoja!?! Jaa, en tiedä, itse en edes osaa kuvitella saavani mitään erikoista. :) Kun en tarvitse ja hyvä niin! Hih.

12 kommenttia:

 1. Joulun materialistisyys tosiaan tulee esiin toisten lahjavuorissa! Joulussa tärkeintä on yhdessäolo, eikä pakettien lukumäärä ole suorassa yhteydessä joulumieleen. Itse sain rakkaudella valittuja ja hyvää mieltä tuovia lahjoja - hinta ei takaa sitä, että lahja olisi jotenkin parempi. Hihi, minullekin pukki toi Paolo Coelhon kalenterin, tykkään! :)
  Hyvää loppuvuotta sinulle, ihana. ♥

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! J tuo Paolo Coelhon kalenteri on aivan mahtava... En edes muista monesko vuosi tämä on peräkkäin, kun minulla on tuo kalenteri! ;)
   Kiitos ja ihanaa loppuvuotta sinulle myös! Ja parempaa uuttavuotta ihanainen! <3

   Poista
 2. Hei ihana, sinulle on haaste blogissani! ♥
  http://salaisiasanoja.blogspot.fi/2013/12/yksitoista.html

  M

  VastaaPoista
 3. Ystävyys ei lopu välimatkaan tai kilometreihin. <3 ;)

  VastaaPoista
 4. No minä en saanut kuin kaksi lahjaa. Tosin en ole edes lapsuudessani saanut kuin yhden lahjan/joulu. Ostin itselleni tuon samaisen kalenterin jo lokakuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei ne lahjat joulua tee, vaan se tunnelma. Ei materialismin pitäisi sitä onnea tuoda. :)

   Poista
 5. Pakollinen joulukuusen koriste kuva on ihana! :)
  Hyvää alkavaa vuotta sinulle

  VastaaPoista
 6. luin sun koko blogin! ihanan positiivinen olet kaikesta huolimatta. miksi pelkäät sitä ettet pysty saamaan lapsia? itse pelkään sitä järkyttävän synnytyspelon ja sisätutkimuspelon takia sekä sen, etten jaksaisi hoitaa niitä lapsia :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että eksyit blogiini! Ja kiitos kommentista. <3
   On mahtavaa saada tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla, että edes jotakuta kiinnostaa höpötykseni. :D

   Pelkään, etten voi saada lapsia fyysisten juttujen vuoksi... :(

   Poista