lauantai 7. joulukuuta 2013

A lot of newLopultakin ehdin tulla tänne kirjoittelemaan. :)

Oikeastaan koko viikko on siis mennyt muuttoa tehdessä, kuten arvata saattaa! Ihmeen nopeasti sainkin tavarat suunnilleen paikoilleen. Sain paljon apua perheeltä sekä tädiltäni. Ilman heitä en olisi saanut varmasti edes lamppuja kattoon! Heh...

Asuntoni on siis 37 neliöinen kaksio. Asunto on oikea tilaihme! Se vaikuttaa paljon isommalta kuin onkaan. Sain hankittua tosi mukavia ja nättejä huonekaluja, siis omaan makuuni sopivia. Tiistaista lähtien olen asustellut jo uudessa kodissani koiran kanssa. Marsuja en vielä ole asuntooni tuonut, koska uusi häkki on vielä kokoamatta. Äiti huolehtii kuikuttimista mielellään kuulema vaikka kuinka kauan... No jaa, haluan kyllä koko eläinkatraan luokseni niin pian kuin mahdollista!


 Muuton keskellä...
 
 
 En ole vielä hirveästi ehtinyt mennä mukaan asumisyhteisön juttuihin, mutta ainakin asukasohjaajat ovat todella ihania. Paljon muutoksia onkin tapahtunut lyhyellä aikavälillä, joten on ihanaa kun on tunne, että joku oikesti välittää ja auttaa. On turvallinen tunne, kun tiedän, etten ole yksin.

Olenkin ollut hirvittävän väsynyt muuton myötä... Lisäksi olin viikolla koiraharrastukseni tiimoilta parinä päivänä töissä, joten ei kai ihmekään jos väsymys painaa. Onhan muutos osastoelämään valtava! Yhä minun on itse kamalan vaikeaa antaa itselleni lupaa levätä ja rauhoittua. Suoritan elämääni.
Edelliset kuvat on otettu tänään aamulenkillä. Pakkasta mukavat 6 astetta ja tyyni sää. Olen etsiskellyt koiran kanssa uusia ulkoilureittejä ahkerasti ja tänään aamulla Luna pääsi leikkimäänkin muutaman toisen koiran kanssa!
Toissapäivänä eksyin vahingossa hiihtoladulle ja sain huudot eräältä hiihtäjältä. Hups! No, ihan aiheestakin. Vahinkoja satuu... :D

Nyt olen yhden yön vanhempieni luona. Kävimme päivällä äitin kanssa vähän joululahjaostoksilla, mutta väentungos ahdisti sen verran paljon, että reissu jäi melko lyhyeksi. Muutama lahja on kuitenkin nyt hankittu. Näin joulun alla, ja muuton sekä kaikkien uusien asioiden takia päässäni tuntuu olevan tuhansia asioita! Pääni on ihan sekaisin ja puhunkin välillä kuulema ihan hassuja. Sanat menevät solmuun ja unohtelen asioita. Muisti varmaan meinaa ylikuormittua... Toivottavasti tilanne alkaa rauhoittua pikkuhiljaa, nyt kun muutto alkaa olla pois alta.

Voisin tehdä postauksen laitetusta asunnostani, jos mielenkiintoa riittää?

Ihanaa joulunodotusta kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä muuttokiireisiin, vaatii varmasti paljon aikaa ja voimavaroja laittaa kämppä kuntoon. Onneksi sulla on siellä apureita, ei tuollaista hommaa olisi mukava kokonaan yksikseen tehdä. :) Koita kiireen lomassa ehtiä rentoutua. Toivottavasti stressitasosi helpottaa, kun saat asunnon valmiiksi. Lopputuloksesta olisi ihana saada postausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin todellakin aivan pulassa jos en saisi läheisiltäni apua. Mutta on tämä muutto ollut ihanaakin! ;)
   Koetan välillä hieman rauhoittuakin. Koeta sinäkin!

   Poista
 2. Laita toki kuvia :) pitää tulla sitten käymään,kun on joensuun näyttely helmikuussa. :)<3

  VastaaPoista