sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Minä odotan ovella hiljaa...

Huomenna täytyy taas palata osastolle. Voi tätä ahdistuksen multihuipentumaa...

Olen siis useamman päivän lomalla. Paljon olenkin ehtinyt taas survoa muutamaan päivään. Menossa olen ollut melkein koko ajan, mutta on se mukavaakin ollut! Olen ehtinyt järjestellä muutto asioita eteenpäin. Eilen kävin ostamassa ruokailuryhmän, sisustustyynyjä, verhot, ynnä muuta pientä. Siskoni ilmoitti myös hakeneensa minulle Ikeasta tahtomani astiaston! Saan sen sitten jouluna. :)


"Home Alone" always reminds me Christmas :)  weheartit


Sain myös lopultakin puhelimeni korjauksesta. Rikoin siis Lumiani näytön ja sain odotella sen korjausta 3 viikkoa! Huh. Olen ollut aivan onnessani, kun sain älypuhelimeni takaisin. Kuinka ihminen voikaan olla näin riippuvainen teknologiasta?!

Tasan 2 viikkoa muuttooni. Ensimmäinen päivä joulukuuta saan aloittaa oman kotini perustamisen. Ihanaa! Tein osastolla ns. aamukamman. Rastin siis päiviä yli sitä mukaa kun aika kuluu. Kuin vanki... Eihän kuulosta yhtään siltä, että haluan jo pois sairaalasta?!


I'm gone. weheartit


Vointini on muuten ollut edelleen aikamoista vuoristorataa. Osastolla suljetuissa tiloissa kaikki vain tuntuu kaatuvan vielä enemmän päälle. Käsittelemättömät asiat ja tunteet vyöryvät ylitseni, ja saavat minut välillä aivan paniikkiin ja lukkoon. Tarvitsen jotain tekemistä, jotta pysyn tässä hetkessä. Toivottavasti muutto tuo minulle jotain uutta tarttumapintaa tähän elämään...


SNOW IS FALLING | via Tumblr weheartit


Ensi viikolla palaveerataan jälleen jatkohoitotahojeni kanssa. Jospa se tästä pikkuhiljaa eteenpäin...

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että pääset kohta muuttamaan!<3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä kovasti ♥ ja tuo muutto kuulostaa aivan ihanalta ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä muuttoa olenkin odottanut jo puolivuotta! :D

   Poista
 3. Oi, muuttosi kuulostaa mahtavalta. Paljon voimia, sä selviät kyllä mistä vaan. ♥

  M

  VastaaPoista