torstai 12. syyskuuta 2013

20 faktaa minusta

1. Olen horoskoopiltani skorpion.

2. Olen käynyt lukion parisen vuotta sitten. Sen jälkeen olen ollut sairaslomalla ja "kuntoutuksessa".

3. Tunnen itseni usein äärimmäisen tarpeettomaksi ja epäonnistuneeksi, kun en ole tällähetkellä koulussa tai työelämässä.

4. Muutan omaan yksiöön tämän vuoden puolella.

5. Olen äärimmäisen eläinrakas, mikä varmasti monelle lukijalle selvinnyt! :D Perheessämme on ollut aina eläimiä.

6. Ensimmäinen oma lemmikkini oli marsu, jonka perin siskoltani. Pidän jyrsijöistä. Marsujen lisäksi minulla on ollut myös hamsteri. 
Edesmennyt syyrialaiseni "Siri"


7.  Minulla on ajokortti ja oma auto.

8. Tykkään ulkoilusta ja minun onkin saatava päivittäin raitista ilmaa. Neljän seinän sisällä ahdistus kasaantuu helposti päälle. Lenkkeilen koirani kanssa ja energisenä yksilönä se tarvitseekin reippaasti liikuntaa.

9. Luonto on minulle tärkeä. Luonnontilainen ympäristö on kauneinta mitä tiedän!


 Mökkimaisemia...


10. Vielä lukion alussa halusin biologiksi ja yliopistoon opiskelemaan. Nyt olen kuitenkin tajunnut, ettei yliopisto-maailma luultavasti ole minua varten... Tulevaisuuteni on vielä täysin auki.

11. Vanhempani ja sisarukseni ovat minulle todella tärkeitä. Jokaisella perheellä on omat luurankonsa kaapissa, mutta veri on aina vettä sakeampaa. Läheisimpiäni puolustan vaikka oman henkeni uhalla!

12. Olen "kaksinkertainen" täti! Kummityttöni täyttää pian 2 vuotta ja hänen pikkusiskonsa syntyi viime toukokuussa. <313. Minulla on järjestelmäkamera, mutta osaan käyttää siitä vain lähinnä perustoimintoja... Valokuvaus on kuitenkin kivaa.

14. Olen kova palelemaan ja minulla on huono ääreisverenkierto. Näin on ollut aina.

15. Tee on rakkaus! <3 Juon kylläkin vain mustaa teetä ja mieluiten maidon ja hunajan kera.

16. Minun sanotaan olevan hyvin empaattinen ja tunnollinen. Minun on itse oikeastaan aika vaikeaa kuvailla luonnettani, kun en oikein itsekään tiedä... Autan mielelläni kuitenkin muita ja haluaisin olla kaikinpuolin hyvä ihminen. Rasisimi on minulle kuin kirosana! Arvostan muutenkin erilaisuutta.

17. Lakkaan mielelläni kynsiäni, vaikka pidänkin ne tosi lyhyinä. Kynsienlakkaustaitoni ovat muutenkin aivan surkeat, mutta pidän siitä kun kynsissä on jotain väriä.

18. Ystävät ovat minulle todella tärkeitä! Nykyisin nään heitä aivan liian harvoin... Olen melko sosiaalinen ja tykkään olla ihmisten kanssa, mutta viihdyn ajoittain myös erakkona. Sairaus eristää entistä enemmän.

19. Pidän lukemisesta, vaikka nykyisin kirjojen lukeminen onkin jäänyt vähemmälle. Seuraavaksi ajattelin kuitenkin lukea "Huone" nimisen kirjan. (Kirjoittaja Emma Donoghue.)

20. Olen huono kielissä...

Tällainen postaus tälläkertaa... Löytääkö kukaan mitään yhteistä kanssani? :)
 

4 kommenttia: