perjantai 9. elokuuta 2013

Kaupungissa

Palailin mökkimaisemista kotiin. Tuntui oudolta olla taas "ihmisten ilmoilla". Kyllä kuitenkin tuossa omassa sängyssä, kunnon runkopatjalla, uni on parempaa kuin mökkimme ikivanhalla sohvalla! ;) Haikealta tuntui kun kesähevoset lähtivät, mutta käynhän minä niitäkin viikottain hoitamassa... Muutokset kuitenkin aina ovat minulle stressaavia, olivat ne sitten millaisia tahansa. Pari viime päivää olenkin ollut levoton. Jos se tästä kuitenkin taas alkaisi tasoittua.

Tumblr weheartit

Tuntuu, että minun on vaikeaa nähdä tulevaan. Näkymä on jotenkin utuista. Elän vain selviytyäkseni taas seuraavaan hetkeen. Masennun itseeni ja toimintaani.

Olen ollut myös ärtynyt. Tiuskin hoitajille, enkä edes tiedä miksi. Kai he kyselevät liian vaikeita. Asioista puhuminen on ollut lähiaikoina vaikeaa. Tai kyllä minä voin höpöttää tunti tolkulla joutavia. Esimerkiksi harrastuksista, toisista ihmisistä tai muuten vaikeistakin asioista puhuminen sujuu. Mutta kun puhe kääntyy minuun itseeni, menen lukkoon. Niin se on aina ollut. Lähiaikoina vaikeutta on vain ollut entistä enemmän...

En halua ajatella tai nähdä itseäni ja sitä, mitä sisälläni on. Se sattuu liikaa.

Itse en osaa arvioida vointiani, tunteitani tai tilannettani. Olen itsenäinen, itsepäinen ja samalla niin riippuvainen ja heikko.

kitty kitty kittdii | via TumblrweheartitEilen sain kuitenkin ihmeen paljon aikaan!
Otin yhteyttä muutamaan ystävääni, hoidin paperiasioita, kävin kaupoilla, siivosin ja tietenkin - stressasin...


 
Kirppikseltä raidallinen huppari. Kiroileva siili paita on lastenosastolta... Mutta fanina en voinut vastustaa kiusausta! Jos ei muuten, niin käytän vaikka yöpaitana! :D Tarjouksessa oli sekin... 
Punnitse & Säästä - vakkarini. Eat natural - patukat. <3


Nyt koetan vain selvitä viikonlopusta ensi viikkoon... Jos vaikka pienistä hetkistä yrittäisi nauttiakin.

3 kommenttia:

 1. Oi, noi patukat näyttää tosi hyviltä ! ;) punnitse ja säästä on yks mun vakio kaupoista kans ! Mun vakkari siellä on sokeroimattomat mansikat ! Ne on vaan niin ihania..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi hyviä. ;) Kannattaa kokeilla! Entä oletko maistanut noita P&S:n myslejä tai muromyslejä? Niitäkin myydään siellä irtomyyntinä. Ovat tosi hyviä ja vaihtoehtoja on monta! :D

   Poista
  2. En oo vielä maistanut, mutta pitää kokeilla, kun menen 21. päivä Joensuuhun ja varmasti käyn punnitse & säästä:ssä ! ;)

   Poista