sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Jokainen tänne jonkun jäljen jättää

"Tässä mä seison kaipausta rinnassa
Vaikka tää loppuisi yhdessä illassa
Maailma on minun, maailma on sinun
Maailma on tehty meitä varten
Jokainen tänne jonkun jäljen jättää"


JUN 1, ERI

Näyttelyreissu neidin kanssa on nyt tehty! Lähtötilanne ei ollut mikään loistava, sillä Lunan juoksu alkoi juuri sopivasti reissun alla ja sääkin oli luvattu mitä kurjimmaksi... Näyttelyaamuna vettä tulikin aivan saavista kaataen, mutta sää poutaantui juuri sopivasti ennen meidän kehään menoa! Juoksukaan ei loppujen lopuksi vaikuttanut tytön esiintymiseen juuri lainkaan. Minä ainakin olen tyytyväinen! <3

Mutta miten väsymys voikin olla nyt näin hurja?!
Tuntuu, ettei päässä liiku juuri mitään ja odotan vain, milloin pääsen nukkumaan... No, toivottavasti nukun ensi yönä sitten sikeästi!

Osastolla ehdin muuten askarrella pari kollaasia, joten ajattelin laittaa ne nyt tähän esille vielä. :)Tykkään kovasti askarrella kollaaseja, kortteja yms. Jotenkin vain on usein vaikeaa istua alas ja keskittyä johonkin tällaiseen pitkäksi aikaa. Toivon mukaan tulevaisuudessa saan tältäkin osin enemmän itsestäni irti...

Entä te muut, tykkäättekö askarrella? Entä oletteko tehneet kollaaseja?

7 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään askarella ja tehdä kollaaseja! Oon aika huono jossain isoissa käsitöissä, mutta tällänen pikkunäpertely on mun juttu :)Voisinkin joku päivä pistää kuvia omista tekeleistä blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laita ihmeessä esille omia kollaaseja!
   Minäkään en osaa mitään erikoisia käsitöitä, vaan jotain tällaista yksinkertaista... Mutta pääasia on se, että tykkää siitä mitä tekee. ;)

   Poista
 2. Hei mäkin oon tehnyt kollaaseja ja itse asiassa nyt ku kattelin näitä nii vois vaik alkaa tekemään, se on tosi kivaa! Mut ihania kollaaseja oot tehnyt :)

  VastaaPoista
 3. Mullekin tuli nyt kollaasi-innostus, oon yhden joulukollaasin tehnyt ja sen jälkeen olen kyllä yrittänyt tehdä kollaaseja, mutta mikään niistä ei ole vielä valmistunut :D Kuitenkin hyviä tsemppareita nuo sinun kollaasisi :) Toivottavasti väsymys ei riivaa sinua enää kauaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että innostuit! Laita sinäkin esille sitten töitäsi, kunhan saat niitä valmiiksi?! ;) Koeta hiljentää se perfektionistin ääni askarrellessa ja anna vaan palaa! Silloin saa parasta aikaan, itse ainakin olen sen huomannut. :D

   Poista
  2. Juu pitää kyllä tehdä ne valmiiksi ja laittaa blogiini :)

   Poista