keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Sunny days


Kylläpä nyt aurinko hellii! Toivottavasti ei käy niin, että kesän ainoat lämpimät säät ovat jo nyt toukokuussa... Plääh. Toivottavasti ei!

Ulkona tulee oleiltua paljon. Lämpö saa välillä olon entistäkin vetelämmäksi. Tämä aiheuttaa sairaan nalkutuksen takaraivossa: olet niin laiska ja turha! Löysä kuin mikä! Yök!

Terve puoli kyllä tajuaa, että rennosti pitääkin nyt ottaa. Mallia voi katsoa esimerkiksi eläimiltä: helteellä rötkötetään pitkin pituuttaan. Ainakin oma koirani viihtyisi takapihalla makoillen 24/7...

Ja juodakin pitäisi vielä muistaa, ettei nestehukka yllätä. Itselläni ainakin janontunne on olematon, joten monesti havahdun vasta järkyttävään päänsärkyyn tai muuten huonoon oloon... Näin talven jälkeen tuntuu, että perusasiatkin pitää opetella uudelleen! Onko teillä jotain lemppari hellejuomia? :)


Läheisessä puistossa on tullut vierailtua tiuhaan tahtiin:
Tuomikin kukkii. Onko ihanempaa tuoksua olemassakaan?!

   Likaiset kengät...

    I and my dog.Koetan kaivaa positiivisuutta sitten vaikka mistä, koska haluaisin niin vain elää! Murehtimatta ja huolehtimatta mistään!

Luonto on niin kaunis ja ainutlaatuinen kaikkine väreine, äänine ja tuoksuineen. En halua hukata sitä.
Lähiaikoina kaikki on ollut hyvin utuista. Muistot ovat harmaita, aivan kuin kulkisin sakean sumun seassa. Olisi ihanaa nähdä taas selkeästi. Kuinka hetkessä oleminen voikaan olla niin vaikeaa?

...from day to day...

2 kommenttia:

  1. Joo mullakin ongelmia helteellä ton juomisen kanssa, kun oon tottunut juomaan vaan sen lasillisen aterian yhteydessä. Enkä tunne pahemmin nälkää tai janoa kun syön säännöllisesti... Sairauden alkuaikoina taas join vettä tosi paljon korvatakseni syömättömyyttä ja nälän tunnetta poistamaan. Mutta nykyään tilanne onkin ihan toisin päin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja varsinkin hoikkakroppaisena tuo juomisen tärkeys korostuu! Ei ne mummelit ole ainoita, jotka kesähelteillä makaavat sairaalan tipassa... Hienoa, ettet enää korvaa syömistä juomisella! Itse olen aina ollut huono juomaan. Viileällä säällä se ei aivan niin vaarallista olekaan, mutta nyt kesällä on toinen juttu. Muistetaan molemmat syödä ja juoda nyt hyvin! :D

      Poista