torstai 23. toukokuuta 2013

Kuulumisia...

weheartit

Pari päivää elin hädissäni. Tuleva lääkärinpalaveri pelotti.

Ja ihan turhaa.

Sellainen juuri olen. Ilman syytäkin stressaan ja panikoin asioista. Huoh.

Teimme suunitelmia hieman tulevaisuuteen. Olo helpotti, kun tajusin, etten varmasti jäisi tyhjän päälle. Missään vaiheessa. Nämä ihmisethän vain yrittävät auttaa! On vain niin vaikea luottaa kehenkään. Varsinkin luottamus ja usko lääkäreihin on aika hataralla pohjalla... Onneksi tämänhetkinen hoitavalääkärini on mahtava!

Päivä kerrallaan siis eteenpäin. Mikään ei tapahdu salamaniskusta, vaikka kuinka tahtoisinkin. Asiat vaan eivät mene niin. On pakko opetella kärsivällisyyttä.

weheartit

Kesä alkaa olla täällä... Nyt nautitaan lämmöstä ja valosta, kun sitä kerrankin on! Pitääkin kaivella loput kesävaatteet esiin kaapin perukoilta...

Tämä kesä täytyy ottaa hieman rennommin, kuin jotkin aijemmat. Nyt opetellaan elämään hetkessä ja nauttimaan pienistä asioista! Aina suunnitelmien ei tarvitse olla suuria tai jotenkin erikoisia. Suorittaa ei tarvitse. Ansaitsen olemassaolon ilman, että suoritan koko ajan jotakin.

Kesä"loma" tuntuu aivan erilaiselta, kun ei ole töissä tai koulussa. Sitä ei oikein tajua milloin kesä ns. alkaa tai loppuu. Toisaalta, ehkä se ei ole niin pahakaan asia. :)

Vaikka ahdistusta on ja tunteet heittelevät, on ihaniakin asioita tapahtunut. Viime viikolla saapui ilouutinen: siskoni sai terveen pienen tytön! <3 Toinen lapsi tähän perheeseen... Kesäkuussa matkustan heidän luokseen ja samalla pääsen lahjomaan kummityttöäni, josta tulikin nyt isosisko!

weheartit

Hei te ruudun toisella puolella! Millaisia ristiäislahjoja olette antaneet, jos olette joskus sellaisessa upeassa tilanteessa olleet? :D

4 kommenttia:

 1. Hyviä hetket eivät siis ole tällä hetkellä sinulle aivan vieras käsite, hyvä! :) Juuri niiden hyvien hetkien takia elämä on elämisen arvoista, ja vaikka välillä tuntuu, ettei mikään voi olöa hyvln, niin kyllä se elämä kuitenkin hymyilee aina jossain vaiheessa! Hyvät hetket ja jopa kokonaiset päivät lisääntyvät, ja huonot vähenevät. Näin sitä pitää, hyvä tyttö <3

  Ristiäisissä olen ollut viimeksi noin vuosi sitten, ja taisimme antaa jonkinlaisen valokuva-albumin. Kaupat ovat täynnä kyllä kaikenlaista ylisöpöä vauvojen juttuja, eiköhän sieltä jotain löydy ;). Tai sitten vain lupaat olla hyvä lapsenvahti aina kun tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit, jotka saan sinulta, ovat aina tosi ihania! Kiitos! Olet oikeassa: hyviä hetkiä on paljonkin. Mieli vain hukuttaa ne helposti masennuksen alle ja vain huonot asiat jäävät pyörimään mieleen. Aina on asioita, joiden vuoksi jaksaa eteenpäin!

   Olen aivan innoissani kulkenut ympäri lastentarvikeliikkeitä katsellen kaikkia yli suloisia tavaroita ja vaatteita! Varmasti tulee valinnan vaikeus, mitä hankkisin, kun voisin ostaa kaikki! Heh... :)

   Poista
 2. Oih! Jos ei voisi elää hetkessä, ei pystyisi nauttia mistään! Ihanaa kuulla tuo! :)

  En ole varmaan ikinä ollut ristiäisissä niin en siihen osaa mitään sanoa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkessä eläminen on minulle todella haastavaa... Siksi elämänilo onkin kadoksissa. Mutta sitä kovasti etsin!

   Kiitos kommentista! :)

   Poista