sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kesän ensimmäinen viikonloppu?!


Viikonloppu on ollut ihanan lämmin ja aurinkoinen!

Auringosta huolimatta olen ollu melko väsynyt. Toisaalta, tämä voi johtua kyllä tavallista aijemmista aamuherätyksistä! Olin pitkästä aikaa talkoilemassa harrastus-seurani parissa. Mutta onneksi väsymyksen voittaa tieto siitä, että on ollut hyödyksi! Vaikkakin tästä suoritus keskeisestä ajatuksesta pitäisi päästä eroon...

Myös marsut pääsivät ensimmäistä kertaa ulos. Olivat kaikki kolme aivan onnesta soikeina, kun yhtäkkiä vihreää olikin jokapuolella! Eipä paljon nenä maasta kohonnut tuon ulkoilun aikana... :DNuoret tytöt olivat tosiaan ensimmäistä kertaa elämässään ulkona. Vähän olivat ihmeissään, mutta nopeasti tajusivat, että nyt kannattaa vetää ruohoa nassuun niin paljon kuin ehtii!
Eräs isompi karvakuono "paimensi" häkin vieressä.
Kesäkukkiakin ilmestyi muutama pihamaalle. :)Ja minä sain hoidettavakseni amppeli-mansikan from äiskä. Siinä on jo raakileita! Saa nähdä onnistunko minä poropeukalo kuihduttamaan mansikka-raukan ennen marjojen kypsymistä... Toivottavasti en. Yleensä en ole kovin hyvä kasvien kanssa. Useampi kaktuskin on käsiini nuupahtanut! Mutta tällä hetkellä olen jopa saanut hoivattua pientä baananipuuta ja murattia niin, että ne ovat pysyneet elossa yli vuoden. Vau!

Mukavan kesäinen on viikonloppuni ollut. Jotenkin tuntuu, että nyt on kesä oikeasti aloitettu! Jo ihan säidenkin puolesta.

Vaikka minun on yleensä vaikeaa suunnitella elämääni eteenpäin, ajattelin nyt koettaa tehdä asiaan muutoksen! Kesäsuunnitelmiahan pitää jokaisella olla, joten miksei minullakin?! Saa nähdä mitä keksinkään... ;)

Ihanaa kesänalkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Odotan innolla uusia postauksia :D Ihanaa kesää ja hurjasti tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!<3 olenkin jo postauksia odottanut!

  VastaaPoista
 3. Hih, ihanaa <3 Marsusi ovat hurjan söpöjä :3 Toivottavasti julkaiset kesäsuunnitelmisiasi täällä blogin puolellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, voisinkin jonkinlaista postausta noista kesäsuunnitelmista vaikkapa väsäillä... ;)

   Poista