tiistai 26. maaliskuuta 2013

One day

22.3.2013

Kuvailin hieman viime perjantaina...
Olenkohan hieman hidas, kun vasta nyt sain tämän postattua?!
Laatu ei ole hyvä, eikä tässä varmaan mitään ideaakaan ole, mutta tällaista kokeilin.
 Eikös ole aika suloiset yöhousut? Ei lapseta ei... :D

 


Ohhoh! Pääsin ylös ennen yhdeksää! Olisikohan avustajana ollut remppamies, joka alkoi kolistella eteisessä heti kahdeksan jälkeen...

 
Aamu ei käynnisty ilman teetä ja päivän lehteä.
 

Lenkille... Pakkastakin oli vielä ihan mukavasti! Missähän se kevät luuraa?! Päivällä pakkasta oli kylläkin enää pari astetta. Kyllä se aurinko lämmittää jo onneksi. :)
Koiran kanssa ulkoilun jälkeen kävin vielä kävellen ruokakaupassa. Kun aurinko kerrankin paistaa, on pakko keksiä mitä vain, että voi ulkoilla mahdollisimman pitkään! Hörps! Jälleen teetä. Ja erilaisesta kupista tietenkin! Kaapit oikein pursuaa erilaisia tee-kuppeja. Jotenkin niitä vain tuntuu kertyvän. Osa on saatu lahjaksi, osa peritty ja osa ostettu vain huvin vuoksi kivan ulkonäön takia. Onkohan kellään muulla havaittavissa tällaista huomaamatonta mukien lisääntymistä? :D

Jossain välissä laittauduin vähän. Tuo Puman Flowing edt on yksi suosikki tuoksuni...

 Iltapäivällä sain kammettua itseni ihmisten ilmoille ja loikkasin ihanan (ja hieman pesun-tarpeessa-olevan) kärryni rattiin. Huristelin kännykkä-ostoksille keskustaan...


 Kotiin pääsin puoli viiden maissa... Ja väsytti... Uuniin broileria ja vihanneksia. nams!
 

 
Tällainen kapula mukaani lopulta tarttui. Nokia Lumia 620. Pirteän keltaisilla kuorilla vieläpä! Ehkä tuo aurinkoinen väri piristäisi aina kun tartun luuriin... Entinen puhelin olikin jo antiikin aikainen, joten tarpeeseen uusi kännykkä tuli.


 

 Satuinpa pyörähtämään kännykän oston ohessa Glitterissä. Vastoin odotuksia löysinkin vaikka mitä mukavaa! Suuri korulaatikko oli tarjouksessa ja olinkin sen tapaista jo jonkin aikaa etsiskellyt.

 
 Lisäksi mukaan lähti erilaisia pinnejä, panta, harja ja suloinen pieni musta laukku uudelle kännykälle.
  
 
 
Illalla kuuman suihkun kautta sänkyyn umpi väsyneenä. Kello ei ollut vielä edes kymmentä, mutta väsymys vei voiton kuitenkin.
 
Tässä jotain pientä viime perjantailta... Läheskään kaikkea päivään kuulunutta en siis todellakaan selittänyt tai kuvannut! Mutta siivu päivästäni tässä näin kuvien avulla. :)
 
Vi ses!

8 kommenttia:

 1. Hei tää oli kiva postaus :D Paljon kuvia, like it!

  VastaaPoista
 2. Mäkin pidin tästä postauksestä, kaikki päiväni kuvina -tyyliset postaukset on kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, no hyvä, etten turhaan tämmöistä sitten väsännyt. :)

   Poista
 3. Jep nää on kivoja :) Mulla puolestaan on melkein aina vaan se sama teemuki ja sama ruokalasi mistä juon :D Minulla on kaksi Muumi talvimukia, joista näin talvisin olen lämmittävää teetä hörppinyt, yksi kevät/kesämuki, jossa on sinisiä kukkia ja tämän hetkinen lempparini ystävämuki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on noita muumimukeja muutama. ;) Jostakin juomalasista löytyy muumi-aihetta myös. Nyt olen tykästynyt myös Kiroilevaan siiliin! Vähempikin mukimäärä kyllä itselleni todellisuudessa riittäisi, kun mitä nyt omistan... :D

   Poista
 4. Ne postaukset on parhaita joissa on paljon kuvia! <3 :D

  VastaaPoista