tiistai 26. helmikuuta 2013

Spring is coming!

Olen huomannut, että auringon valon ja lämmön lisääntyessä myös hetket, jolloin oloni on hyvä ja pirteä, ovat lisääntyneet. Näin käy vuosittain. Enkä varmasti ole ainoa, johon kevät vaikuttaa positiivisesti! Voisi sanoa, että paistaa se aurinko risukasaankin, ainakin keväisin!

Jos voisin, lähtisin joka talvi pitkälle etelänlomalle. Juuri keskitalvella siis. Pakoon kaikkea sitä pimeyttä, kalseutta ja kylmyyttä, jonka Suomen talvi tuo tullessaan. En ihmettele ollenkaan miksi jotkin etelän maissa asuvat kummastelevat, kuinka me Suomessa kestämme läpi pitkän talven. En tiedä sitä nimittäin itsekään!

Mutta onneksi kevät on saapumassa. Siltä osin voi siis jo huokaista helpotuksesta...

Reipas lenkki aurinkoisessa ja leudossa talvisäässä. Olon on pakko ainakin hieman piristyä!

Koiran kanssa tuleekin onneksi päivittäin ulkoiltua ihan kiitettävästi! Lenkkipoluillekaan ei ole pitkää matkaa. Ulkoiluun on alkanut löytyä takaisin taas se ilo, jonka meinasin talven pimeyteen kadottaa...Ja taivas on melkein pilvetön... Pakkasta ei
kuitenkaan juuri ole. Varma kevään merkki siis!
  Koiraakaan ei palella...

 
 
Olen ehtinyt jopa ihastella lintuja! On minulle suuri saavutus kyetä huomioimaan ympäristöä ja pystyä jopa nauttimaan siitä. Kohtahan niitä muuttolintujakin saa odotella saapuvaksi...


 


 
 
Katseet kohti kevättä ja uusia, lämpimiä tuulia!

2 kommenttia:

  1. Kyllä se kevät ja kesä sieltä todellakin tulee! Monilla tosiaankin on tuo talviaika melko haasteellista, mutta se ihana tunne, kun siitä oikeasti on taas selvinnyt ja elämä alkaa taas hymyillä kilpaa auringon kanssa :). Ihania kuvia, tekee mieli itsekkin lähteä ulos kuvailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kyllä se kevät aina lopulta tulee, vaikka talvi tuntuukin niin loputtoman pitkältä. :) Ja tosiaan pian tuolla ulkona tarkenee kuvaillakin kunnolla, kun pakkanen ei heti palelluta sormia. ;)

      Poista