torstai 21. helmikuuta 2013

Short-term future

Olen huomannut, että pelkään tulevaisuutta. En oikein osaa ajatella elämääni eteenpäin. On minulla haaveita - paljonkin - mutta tuskin uskallan lausua niitä ääneen, koska pelkään epäonnistuvani. Pelkään epäonnistuvani koko elämässä. Elämäni on pitkään tuntunut pelkältä suorittamiselta ja mielekkyys on ollut vieras käsite. Lähiaikoina olen kuitenkin alkanut nähdä pieniä valon pilkahduksia ja olen saanut hieman luotua uskoa tulevaan.
 
Monet muiden elämään kuuluvat tavalliset asiat ovat tulleet minulle lähes vieraiksi. Koska elämäni on suhteellisen kauan aikaa ollut erilaista, kuin tavallisen - ikäiseni ihmisen, elämän kuuluisi olla, täytyy edetä pienin askelin. Hitaasti, mutta toivottavasti myös varmasti. Pitkälle tulevaisuuteen en kykene katsomaan. Pohdiskelin kuitenkin asioita, jotka tahtoisin saavuttaa lähitulevaisuudessa. Päivä ja hetki kerrallaan, askel askeleelta, koetan oppia voittamaan omat sisäiset muurini. Tässä on joitakin asioita, jotka haluaisin saada takaisin elämääni: 
 
  
 
 
 
Millaisia haaveita tai toiveita sinulla on omassa elämässäsi, lähitulevaisuudessa?


Kuvat ovat weheartit:istä.

3 kommenttia:

 1. Ärrinpurrin... Tappelin kyllä tovin noitten kuvien kanssa, enkä vaan saanut niitä kunnolla asettumaan! xO x/ Sori siis tuo tyhmä aukko tuolla kuvien välissä... Osaako joku sanoa, missä vika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa nyt neuvoa tuohon kuvaongelmaan, mutta postaus oli ihanan valoisa! Kyllä sä pystyt siihen, kunhan oikeasti rupeat toteuttamaan niitä pieniä askelia jo NYT. Itse haluaisin vielä kehittyä täysin samoissa asioissa kuin sinäkin! :) Tsemppiä!!!!

   Poista
  2. Helpottavaa kuulla, että en ole ainoa, jolle nämä ns. normaalit asiat eivät ole ihan itsestäänselvyys. :) Tsemppiä myös sinulle!

   Poista